Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisans Düzeyinde girenler, puanlarınız..?

Sînem, bence ilk atamada kesin yerleşirsin. Bölümün nedir, nereyi istiyorsun?

Niye çok yüksek puan aldın da merak mı ediyorsun?Herkes bi ne zaman açıklanacak bekleyin gardaşım.taş attınızda kolunuz mu yoruldu.?:)

ALLAH 'ım tüm engellileri özel sektörün zulmünden kurtar...Önlisanstan tercih yapacaklar inşallah her şey gönlünüzce olur...

Arkadaşlar ben Labaratuvar Teknikeri olarak girdim sınava sıralamam 1700 Puan : 75 atanma şansım hakkında bana fikir verebilirmisiniz acaba ?

arkadaşlar merhaba, önlisanslarda DHMİ veya gümrükbakanlığında (veznedar haricinde) bize kadro açılmıyor değil mi?

Ozd;

Sen bunu başka bir yerdede sormuştun kimse cevap vermemişti. Ben cevap veriyim dışişleri bakanlığı dahi açmıyorki gümrüklerde açsınlar. Sen dış ticaret mezunumusun

aynen öyle cevap vermediler. teşekkür ederim sen cevap verdiğin için muhasebe mezunuyum ümit yok yani. hava meydanları sahası olsaydı iyiydi ama neyse artık

Ozd;

Muhasebe ise mesela başbakanlık kontenjan açtığında muhasebe bölümünden açıyor ben dış ticaret olduğum için başvuramıyorum her ne kadar türkiye 13. olsam dahi sen başvurabiliyorsun bilgin olsun...

biliyorsan biraz bilgi verebilir misin acaba başbakanlıkta hangi kadroların açıldığını?
çok teşekkürler şimdiden

Özgün 2012 tercih kılavuzlarını kontrol edersen mesela başbakanlık 4 tane kontenjan açmış dört farklı bölüm halkla ilişkiler muhasebe bilgisayar gibi yani senin bölüme bir tane tercih hakkı vermiş sadece muhasebeden mezun olanlar girebiliyor...

çok teşekkür ederim kafam hala çok karışık ondan bu kadar sorum. teşekkürler cevabın için

Ozd;

Özgün geçmiş yıllardaki tercih kılavuzlarına ulaş senin bölüm kodundan arattırma yap bak bakalım hangi kurumlar senin bölümden almışlar en azından bilgin olur... Kaç tane kontenjan açıldığı hakkında

1. atama da sadece 90 ve 80 puanın civarlarında atama oluyor acaba yoksa 71 ve 78 puanlarında şansı olabiliyor mu?

84 puan 294 sıralama

önlisans puan 84 sıralama 294 istanbula atanır mıyım?

Mry merhaba önce hayırlı olsun bende muhasebe mezunuyum tüm kurumları seçebilirsin zaten memur kadrosu olacağı için sıkıntı olmaz ben halk sağlığındayım

Mrb ben kutahya yazuicam galiba sadece.bölümün ne onu da yazar misin .herşey gonlunce olsun.

Bölüm yok bende 2yıllık yüksek öğrenim programından mezun geçiyor açık öğretim lisansta 2. seneden kaydımı sildirecegimden.Zaten bölümünde pek bi önemi yok

Anlayacağın 3001ciyiz sizinde gönlünüzce olsun

Arkadaşlar merhaba ben de önlisans ve puanım 58 küsür
Merak ettiğim bir konu var 60 dk da 60 soruyu okuyup nasıl 85 ve üzeri aldınız.

Nasıl bir çalışma yöntemi uyguladınız çok merak ediyorum. Benim bir soruyu okuyup cevaplamam 3 dk mı alıyor. Süre çok kısıtlı stres yaptım birazda. ilk defa girdiğim için. İlk başka hangi dersten başlayacağımı bilemedim. Matematiğe hiç bakamadım zamanım yetmedi.
Zaman konusunu nasıl çözdünüz . Bana da açıklayabilir misiniz. Bundan sonraki sınafda en azından öyle çalışıyım

Teşekkürler

Mat zayıfsa genel kültüre ağırlık vereceksiniz ve bilmediğiniz soruyu boş bırakacaksınız.Ben emin olmadıgım soruları işaretledigimden puanım baya bi düştü.yoksa 80nin üstüne çıkardım rahat.

ben 6 ay ders çalıştım. lisans düzeyi kpss kitapları kullandım. güncel bilgileri internetten takip ettim. sürekli soru çözdüm. okuma ve soruçözme hızımı geliştirmeye çalıştım. tarihi 5 6 kere tekrar ettim coğrafyayı bazı kaynaklardan dinleyerek çalıştım. vatandaşlığı 2 kez tekrar ettim. türkçe hergün 30 soru çözdüm ve haftada bir konu bitirdim ve sorular çözdüm ve 91 aldım elhamdülillah.ençok türkçede zorlandım sınavda ve çok vakit kaybettim. boş bıraktığım 8 soruya dönüp bakma zamanım olsaydı..... çok daha iyi puan alabilirdim. ama matematik ağırlıklı çalışmamın farkını bu puanı alırken gördüm.
ben böyle çalıştım. haftada 2 gün dinlendim ama tempoyu tutturunca o günlerde güncel bilgileri internetten bulup ezberlemeye çalıştım.

İyi çalışmıssın haketmişssin tsrahman :) çalışan herzmn hakkını alıyor.

Üst Alt