Arkadaşlar merhaba ben de önlisans ve puanım 58 küsür
Merak ettiğim bir konu var 60 dk da 60 soruyu okuyup nasıl 85 ve üzeri aldınız.
Nasıl bir çalışma yöntemi uyguladınız çok merak ediyorum. Benim bir soruyu okuyup cevaplamam 3 dk mı alıyor. Süre çok kısıtlı stres yaptım birazda. ilk defa girdiğim için. İlk başka hangi dersten başlayacağımı bilemedim. Matematiğe hiç bakamadım zamanım yetmedi.
Zaman konusunu nasıl çözdünüz . Bana da açıklayabilir misiniz. Bundan sonraki sınafda en azından öyle çalışıyım
Teşekkürler
Merhaba; ben 85,739 aldım sorularında hepsini yetiştirdim. Benim yöntemim şuydu:
1.si Sınava çalışmaya geçen sene Ağustos ayında başladım, bunun şu faydası oldu erken başladığım için tarih ve coğrafyayı yaklaşık 4-5 kez baştan sona bitirdim.
2.si Hergün 4-5 saat ders çalıştım, hedef koydum eve misafir bile almadım çalıştım her konudan sonra soru çözdüm, son hafta full deneme çözdüm.
3.sü Genelde herkes soruları yetiştirememiş öyle bir sıkıntım olmadı, türkçeye hiç çalışmadım ama hepsi doğruydu ve yetiştirdim bunun sebebi de ben çok kitap
okuyorum, size de tavsiye ederim sınavlarda büyük faydası oluyor bence paragraf sorularında da bu önemli yoksa istediğiniz kadar paragraf sorusu çözün faydası olmuyor diye düşünüyorum.
ayrıca da lisans ya da önlisans kpss denemeleri ve hep onları konu soru sorularını çözdüm malum o sorular daha zor olduğu için sınavda daha kolayları çıkınca avantaj oldu