Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye yanlışlıkla zihinsel statüsünde girmek..?

Zorro

adam resmen devleti dolandıramadım, milletin hakkına giremedim diye pişmanlık duyuyor, bunun normal bir şey olduğunu düşünüyor. bir de başkalarına tavsiye ediyor.

hnr

O öyle birisi maalesef çokta şey yapmamak lazım. Arkadaşa kalsa şuan ki memur olan arkadaşlar hile hurda ile atandı ama aldığı puana
rağmen kendisi halen atanamadı.

Zorro
ne saçmalıyon sen rahatsızmısın ???

hnr
saçma sapan konuşma kim devleti dolandıramadım diye pişmanlık duyuyor senin tuzun kuru abi sen ne anlıyacan benim halimdn derdimden ...
naps
sen nasıl birisin acaba ????
bizim gelecek kaygımız var siz ne anlıyacaksınız benim halimden derdimden ...

denizkızı
hazmedemiyorsan soda içç.. :D :D :D

GÜNEY_666
dogru söylüyorsun ülkede o kadar tuaflıklar var hortumcular ückagıtcılar daleveracılar
var o da ülkeyi yönetenler yapıyor
vatandaştanda tefeciler faizciler eskortlar fırsatcılar namusuzlar dolandırıcılar var bunları görmüyorlar burda biri zihinselden girmiş onun tartışması oluyor memleketin çivisi çıkmış adamın haberi yok
ösym nin şizofreniyi pipoları zihinselden degerlendirmemesini haklı buluyor adam bunlar çok agır rahatsızlıklar psikiyatrik
bunu biliyormu yaşamayan bilemez tabiki
2ci diyecegim uzman doktorlar görüş ayrılıgı içerisindeler şizofreniyi zihinsel diyenlerde var ruhsal diyenlerde var raporda şizofreni teşşizi almış biri özür gurubu zihinsel işaretli olabiliyor

Paranoya

hay ağzına sağlık kitabın ortasından yazdın yeminle....
memleketin çivisi çıkmış ekonomi yerlerde daha az önce okudum haberlerde üniversitenin birinde rektör olacak adam üniversiteye hısım akrabasını doldurmuş işe almış kimse ona itiraz etmiyor biz zihnsel engelliler grubundan sınava girince olay oluyor ...
sizn adalet dürüstlük anlayışınıza tükürim ben....

GÜNEY_666 daha onu söylemedim torpil diz boyu typ alımında dahi 9 aylık geçici torpilin daniskası dönüyor nerde hak adalet kraldan çok kıralcılık yapmayın burda adamın durumu zayıf anladıgım kadarıyla adam şizofren kafayı oynatmış sıkıntılardan bırakın atansın allah korkusu yokmu sizde o kadar zengin ückagıtcı dalaveracı varken vergi kaçıranlar holdinkler varken
burda adam büyük ihtimal hizmetli olur temizlikciyi dahi çok görüyorsunuz adama
siz hiç akıl hastanesinde yattınızmı 1 gün kalamazsınız orda psikiyatri çok kötü bir rahatsızlık

Paranoya

heççççç
gelde anlat bunlara işte ben 15 -16 senedir anti depresan içiyorum bunlar benim gördüğüm tedaviyi görsünler o zaman konussunlar bunların tuzu kuru...

GÜNEY_666 Paranoya birileri yanlış yapıyor diye o zaman herkes yanlış yapsın. Ne saçmalıyorsunuz siz anlamadım ki? İlk başta dedim hani uzun zamandır çabalıyorsunuz, belki yoruldunuz ondan sinirle yazdınız diye. Ama yok,siz gittikçe saçmalıyorsunuz. Kimse ortalık güllük gülistan, adalet harika, liyakatsizlik yok demiyor. Biz de biliyoruz neyin ne olduğunu. Ama bir yanlış, başka bir yanlışı meşru kılmaz. Bir sorun bakalım günümüzdeki adaletsizlik hangi tarz düşüncenin ürünü? Uzaklara gitmeyin ha cevap ararken. Hem illegal yolu düşün, hem gidişattan şikayet et. Güzelmiş.

GÜNEY_666 valla kusura bakma da benim hazmedemeyecek bir durumum yok,işimdeyim gücümdeyim :) . Atanan insanları hazmedemeyip sağa sola sataşan sensin. Sen usulsüzlük yaparak atanma peşindesin ben çalışıp bileğimin hakkıyla atanmış bir kişiyim. Derdini git başka yerde çöz,bana bulaşma derim :)

Bulut25

Eski raporlarda ikisi birlikte yazıyor bazen Ruhsal/zihinsel

Eğer bu şekilde bir sınıflandırma yapılmışsa raporunda o zaman sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

sizin dedıklerınıze gore john forbes nash de zıhınsel engellı olması lazım ama bakın gorun kı adam nobel almıs sızofrenık deha cogu normal kısıden daha akıllı :D ekpssye lısansdan genelden gırse emınım full cekerdı :D

merhaba
tercih yapıp yapmamanız atanıp atanmamanız önemli değil.
zaten atansanızda evrakları kuruma teslim ederken atamanız iptal edilecek.
burada önemli olan nokta sizin aldığınız yüksek puanın zihinsel engellilerin daha düşük puan almasına sebep olması.
sınavda standart sapma denen bir olay var ve en yüksek puan alana göre hesaplanıyor.
sizin puanınız hesaplamaya dahil edildiğinde standart sapma değişiyor.
yani 40 netle 88 alacak bir zihinsel engelli aynı netle 80 puana düşüyor.
siz çan eğrisini yükselttiğiniz için.
buradan yazmak yerine derhal gerekeni yapıp osym ye başvurup sınavınızın değerlendirilmemesini sağlamalısınız

Üst Alt