Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrikli süpürge önerisi?

Evet kabı 1.5 özellkleri maratonla aynı
faruk34

Bugün gördüm biyerde media markta bunun önceki modeli 728tl

Turbo başlık dediğinin içinde dönen fırça varmı , şegi halıda çok işe yarıyor dönen başlık.

Evet var turbo başlıkta ilavaten kutuda o başlık neyde kullanılıyı
faruk34

Şegi halı ne

Halıda kullanılıyor toz haznesı boncuk halinde topak topak doluyor.Düz başlıkta hazne ince tozları topluyor.

Şegi halı iplik iplik olan halılar ,kılı yün yapıştımı temızlığı zor olan halılar.

Süpürge güzel süpürdü ama çok yordu iade ettim:(

Hortumuda kısa

Süpürge güzel süpürdü ama çok yordu iade ettim:(

Hortumuda kısa

Maraton kısa bitti desene.Kısa hortummu yordu seni, yoksa uzun boylumusun eğilmekmi yordu.Elektronik şans işi.Tekrar almayı düşünüyormusun.

Kullanılmış malı geri nasıl aldılar hayret

Maraton kısa bitti desene.Kısa hortummu yordu seni, yoksa uzun boylumusun eğilmekmi yordu.Elektronik şans işi.Tekrar almayı düşünüyormusun.

Maraton almadım power cıty phılıps halıda gitmedi başlığı tek yöne gitti yapıştığı için

Kullanılmış malı geri nasıl aldılar hayret

N11 alıyor yazdım kullanmadan önce çünkü

Temizleyip gönderdim geri
faruk34 fakirinkini alcam fakir range elktronik turbo

900wat

3A devir düğmede varmış bide başlık varmış

A101 dekini alma bakalım arzum

Bence süpürge işinde fantom fiyat performans 🎭 olarak çok iyidir i bakın derim

Eserin79 onada baktım çekişi düşük

Artık harflendirmişler çekişleri A b c diye C nin altı düşük

Fakirde almanmış

Aldık fakir ranger elektronik 4A teknosada indirimdeydi

Dyson günlük kullanım için kablosuz ve çekim gücü yüksek

Kablosuz hiç bir ürün iyi değil
Batarya bulunmuyor ve pahalı

kablosuzların kaç yıl dayanıyor bataryası

Pluvia

Fantom WF 6200 Su Filtreli Süpürgeyi al süpürge derdinden tamamen kurtul, aradığın tüm özellikleri fazlasıyla barındıran bir süpürge, diğer süpürgeler gibi çektiği havayı arkasından geri bırakırken tozu da odaya geri bırakmıyor tozu ve kiri su haznesine çektiği için ortama verdiği havada temiz çıkıyor, astım hastaları da dahil olmak üzere herkesin kullanması gereken bir ürün, ayrıca su haznesi en kolay temizlenen su filtreli süpürgedir.

https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/fantom-su-filtre-wf-6200-su-filtreli-supurge-P274363997

Life aldık canım çok sağol önerin için :)

Fakir ranger elektronik aldık

4A serisi

Üst Alt