Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimde iki rapor var. EKPSS'de hangisi geçerli olacak?

Ozd

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, durum bildirir raporı ile engelli memur sınavına girilebiliyor mu? durum bildirir rapor oranım: %49 (sürekli, kalıcı rapor)
Özürlü sağlık kurulu raporum var ancak o 1 yıllık ve bunun oranı da: %52. Hangi raporum ile girmeliyim?
Bir de en önemlisi hem normal kpss hem de ekpss'ye girebiliyor muyuz?
cevap verirseniz çok sevinirim. teşekkürler.

Güncel

Bilgisi olan arkadaşlar, cevap yazarlarsa çok iyi olur. Her iki sınava giriş olur mu?

ben 2022 için aldığım raporla KPSS ye girdim geçen yıl

yani özürlülüğümüzü belgeleyen her hangi bir rapor yeterli mi?

merhaba arkadaşlar, 16 ağustos 2014 te raporum doluyor. önümüzdeki hafta yenilemek için hastaneye başvurucam. yine 1 yıl süreli verirlerse atamam yapılır mı sizce?

merhaba benimde % 77 rapor var ama nasıl devletiinin herhangi birini işe grebilirim üni mezunum

RUÇAN;

ekpss ye gireceksin arkadaşım sonra iyi bir puan alıp atama bekliceksin

hastanenin verdiği sağlık heyetinden geçipte alınan sağlık kurulu raporunla ekpss ye gircen,

ekpss ye girmek için aile ve sosyal politikalar bakanlığının il veya ilçedeki şubesinden aslı gibi olan raporunun fotokopisiyle başvurcan ordan işlencek sana ordan bi belge verilcek o belge raporunla ösym merkezinden veya herhangi bir liseden ekpss ye başvurunu yapabilirsin

yani sadece engelli raporu değil bakanlığında vereceği bi belge ile beraber başvuru yapılıyor.

ben ekpss girdim 60 aldım düşük hiç çalışmamıştımm bu puanla bir yere ataa bilirmiyiyim ki

rapor var zaten bundan sonra nasıl bir işlem yürütceemki

merhaba arkadaşlar,elimde 1 adet %43 oranında kalıcı (ücretli) SAĞLIK KURULU raporum bulunmaktadır. Atanabilmem için Yeni bir rapor (özürlü sağlık kurulu raporu) çıkartmalı mıyım yoksa SAĞLIK KURULU raporum atanabilmem için yeterli bir belge midir?
şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt