@
officer, @
OturanBoğa
Selam arkadaşlar
17.06.2015 tarihinden itibaren meb de göreve başladım
gelir vergisi indirimi için hastaneden randevu aldım bu ayın 13 ü pazartesiye. dilekçelerim hazır işyeri yazısı ile beraber bugün yolum düştü vergi dairesine soruyum dedim hastaneden randevuyu pazartesi ye verdiler dileçeyi perşembe cuma getirsem olurmu diye görevli memur elinde rapor yokmu dedi 2010 tarihli var dedim kabul edilirmi dedim 2008 sonrası ise olur dedi
sizce ne yapmalı hastane sevki ile heyete girip yeni rapor mu almalı yoksa memuru dinleyip elimdeki raporu mu vermeliyim (elimdeki rapor 2022 ve istihdam için)
ekpss atanmam bu raporla oldu. Elimdeki rapor Ankara dan geri döner diye çekincelerim var raporda yazılması gereken hastalık ile ilgili ayrıntılar eksik diye geri gelirmi
örnek olarak (Ankilozan Spondilitde:İlgili ölçümler (her yöne omurga hareket açıklıklarının nötral (0) metoduna göre, el-yer, occiput-duvar, çene-sternum, schoberler ve göğüs ekspansiyonu ölçümlerinin vb.) mevcut olmasına ve etkilenen omurga ve eklemlerin iki yönlü grafileri rapora eklenecektir. )denmekte
benim raporda sadece ileri derece Ankilozan Spondilit yazmakta. Hayırlı ramazanlar, konuya vakıf arkadaşlar önerinizi bekliyorum.