Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elinde fazla işitme cihazı olan varsa ben yeni cihaz alana kadar emanet verebilir mi?

sevil senin olu kulak dedigin kadar tek kulak duyuyorum ben isitme cihaziyle ses duyuyorum
sen pek uzulme 70 db kayipla cihazsiz bile duyuyordur kardesiniz zorlansada
iki kulagada calisiyor oldugu halde pek iyisi olmasada ise yarar bir cihaz alirsa mukemmele yakin duyar neden kendiside bizlere katilmiyor tanisirsak memnun oluruz

shukufe;

Anti Oksidan arkadaşım sanırım yardımcı olucak cihaz için..kendisinde kullanmadığı bir kulaklık varmış,uygun görürse kardeşimi sahiplendiricek..bizde aldığımız zaman kendisine iade edicez..
biz cihaz almak için bikaç gün uğraştık ama biraz maddi sebepten olamadı,en azından 3-5 ay daha alamayız..kardeşim hem işitme hem konuşma engelli..dolayısı ile bu şekilde yazıp sohbet edemez istesede..o yüzden onun adına ben açtım üyelik..sakıncası yoktur dimi,illa kendisimi olmalı ki

memnunluk duyariz sizi aramizda gorerek
konusmasi az olmasi ben sasirtti 70 db iyi bir isitme

Teşekkür ederim
Benim kardeşim ikizdi..ikiz eşi 6 aylıkken ölünce Tufan ateşli hastalık geçirdi..doktorlar ölüm kağıdını vermişler o yıllarda ben hatırlamıyorum aramızda 1 yaş var..
sonra bir sürü ameliyatlar doktorlar v.s. derken bu duruma gelebildik..12-13 yaşına kadar hiç konuşamıyordu,sonradan zamanla açıldı..şimdi kendini iyi ifade ediyor,dışarıdan ilkokul diplomasını aldık..ama bizler gibi yazamıyor anlatamıyor derdini..fakat yüzyüze iken inanılmaz iletişi kuvvetli,çok sevecen,çok içtendir..sevmeyen yok çevremizde:))

Sevil hanım;
geç yazdığım için kusura bakmayın..
gündüz işyerimde internet bağlantısı yoktu bugün..

elimdeki cihaz Danavox'un 155 PP AGCI D modeli..
dün de yazdığım gibi cihaz 15-16 yıllık olduğu için internette teknik özelliklerine dair bir şey bulamıyorum.

bu yüzden 70 dB kaybı karşılar mı tereddütlerim var...
kardeşinizle İstanbul'a geliyorsanız bir deneme şansımız olabilirdi...

eğer gelme şansınız yoksa yine de ben göndereyim, uygun gelir ve duyabilirse sizde kalsın, geri iade söz konusu olamaz..
kardeşinizin mutluluğu benim de mutluluğum olur..

ama şayet olmazsa ve işitme kaybını karşılamazsa geri gönderirsiniz,
işitme kaybı daha hafif olan bir üyemizi sevindiririz...

Günaydın
Çok mutlu oldum inanın..inşallah karşılar duyma eksiğini.azda olsa verim yakalayabilirsek ne mutlu bize..
istanbula götürebilmme mümkün değil,yani onun açısından..
burada bir fabrikanın engelli kadrosunda çalışıyor ve izin alabilmem mümkün değil..çünkü H sınıfı ehliyetin derslerine katılması için epey izin aldık ve kullandı,göze batmasını pek istemiyorum açıkçacı..
dediğiniz gibi eğer duyamaz ise size hemen geri gönderirim hiç sorun değil..
ben çok tşk ederim ilginize..
aklınıza bişi takılıyorsa emin olmak adına tüm bilgilerimizi gönderebilirim size..
peki siz ne zaman göndericeksiniz işitme cihazını..ben özelden bilgilendireyimmi sizi adres tel v.s. için..

isallah tufan iyi olur
cook tesekkurler antioksidan helede tufanin isini gorurse ne guzel olurdu
siz bir meleksiniz

Çok sağolun,çok teşekkür ederim..
Göncericek kısmetse inşlh duyar bu kulaklık sayesinde.
Allah razı olsun bin kez

sevgili shukufe duyan da gerçek sanacak.. kim melek, kim değil bilemem ama benim olmadığımı kesin biliyorum.. :)
Tufan kardeşimize bu cihaz uygun gelirse çok sevineceğim..

bence de inş. duyar Sevil Hanım..

inşlh..:) ben %80 inanıyorum duyacak..%20 side şans bakalım:))

Sevil Hanım;
Bugün 15:00 itibariyle cihazı kargoya verdim..
Pazartesi günü elinizde olacağını söylediler...

Ö.M. ile kargonun fatura numarasını da size göndereceğim..
Umarım bir terslik olmadan elinize ulaşır...

selamm..
aldım mesajınızı hemen ışık hızıylada yanıtladım:))
çok teşekkür ederim inşallah Allah hakkınızda hayırlı ne ise onlarla karşılaştırır sizi ömrünüzce! :)

slm bende şimdi geldim eve antiyle buluştuk beni biraz ağaç etti ama neyseki güleryüzü unutturdu :))) somurtkan biri olsaydı kızıcaktım dondum beklerken onu şaka bi yana anti çokk çokkk teşekkür ederim çok iyisin çok sıcakkanlısın inş seninde herşey gönlünce olur iyiki yazmışım buraya annemde sana slm söylüyor allah razı olsun diyor kendine iyi bak anti az yaz gelsin eşinle beraber eminönüne gelin beraber balık ekmek yiyelim oldumu benden ama tamm mı teşekkür ederim anti...

"son sigaramı içeyim, gelmezse giderim" demiş askibeka.. :)
o sırada ben koşturuyorum yollarda..

berbat bir trafikten sonra Ziverbey'den sonrasını yürümek zorunda kaldım..
o yüzden yarım saat geç kaldım...

annenin ellerinden öpüyorum..
eminönü'nde balık ekmek davetini kayıtlara aldık...
teşekkürler.. :)

tamm bekliycem çocuklarında varsa onlarıda getir oldumu:))))

ee peki peki ne oldu cihaz uydumu onemlisi valla size ozendim istanbulsa olaydim bende isterdim sizlerle olmayi

oldu shukufe hemde benim bozulan cihazımdan daha güzel duydum hemde ses ayarını yükseltmedim fazla daha ileriye dogruda kullanabilicem sesini açarak ses çıkışı yüksekmiş benimkinden dijital cihazımdanda daha net bu cihazın sesi çok iyi oldu allah razı olsun antiden keşke olsaydın sende hava soğuktu ama allahtan anti soguk diğildi çok sevimli güleryüzlü biri inş. bir gün hep beraber karşılaşma fırsatımız olur haa sen ankaradasın orda anıtkabir gezisi yapın ben oraya gelirim öyle bişey olursa en çok gitmeyi istediğim yer o zaman görüşürüz hem hadi başla şimdiden düzenlemelere :)))...

belli belli cok neselisin :eek:kulak duyunca keyfimiz yerinde:eek:keske benim elimdede yedek cihaz olaydi antioksidanin yaptigi gibi yapabileydim :(
artik havalar iyi ankarayada beklerim istanbullulari:eek:

Avni bey merhaba
işitme cihazı elime ulaştı ve size nasıl teşekkrü edeceğimi şaşırdım inanın..özelinize bilgilendirdim anında ve buradan da yazmak istedim..
Çok teşekkür ederim çok iyisiniz
sizi tanıdığıma çok memnunum..:)

güle güle kullansın tufan antiyede binlerce teşekkürler..

Çok teşekkür ederim Tufan daha işten gelmedi 9 gibi evde olur bende merakla bekliyorum inşallah uyar kulağına..
Antiye teşekkür ne demek binlerce hemde:)

kulak kalıbınız varmıydı acaba kalıpsız nasıl deniyceksiniz deneyemez anlayamaz..

Arkadaşlar abartmayın yahu,
Benim işitmemi karşılamayan ve yıllardır evde bir yerlerde bekleyen cihazların turşusunu mu kurayım.. :)

Böyle 3 cihaz vardı, evde duruyordu..
Şimdi 3'ünün de sizlere yararlı olmasının mutluluğunu yaşıyorum..

İnşallah Tufan kardeşimin de işitme kaybını karşılar, daha da mutlu olurum...

askibeka;
cihazı göndermeden önce kalıp ya da kulak memesi almasını söylemiştim Sevil Hanım'a...

hee iyi etmişin anti benimde şimdi aklıma geldi varmı acaba diye..

merhaba günaydınn
evet söylemiştiniz ve ben kulak memesi aldım dün gün içinde..korktum bide uymazsa diye ama Allahtan uydu:)
çok teşekkür ederim Tufan çok mutlu ,benim mutluluğumu ise anlatmıyım:)))
işitme cihazları merkezindeki bayan yakın zamanda gelin kalıp çıkartalım dahada verimli olur dedi,birde sesi yükseltebilirlermiş bi program yüklüyorlarmış ama tam net bilgi veremedi..bu işi yapan yetkili şehir dışındaymış diye..ben haftaiçi bir gün Tufanla gidicem kısmetse..bakalım ne olucak,siz ne önerirsiniz hangisi daha sağlıklı sizce..
ben tekrar teşekkür ederim iyiki buraya gelmişim,iyiki sizleri tanımışım çok mutluyum..

Tufan bey kardeşimin mutluluğu benim mutluluğumdur... :)
Annenizin hayır duaları için teşekkür ediyorum, ellerinden öpüyorum..

Bu arada cihazın kalıpla daha verimli olacağı kesin..
İşitme cihazları merkezindeki bayanın dediği programları da yükletin, daha çok verim alır umarım..

Tekrar hayırlı olsun.. :)

Avni abi,kardeşlerimizi sevindirdiğin için bende teşekkür ederim.

ona prob diyoruz sevil benim isitme cihazimin otmemesinden cok eminim kulak kalibi takmadan o sizin probla denedim daha hafif diye ama sesler oyle az geldiki sanki isitme cihazini takmamis gibi oldumdu hemen cikardim kalibimi taktimilk taktikta ses duymayabilir guzel diye yazdim en kisa zamanda kalibi yaptirin baska kendiniz alabildiginiz zamanda ise yarar bu yeni kalibiniz

Üst Alt