Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı hesaplaması hakkında..?

manisalı

hocam bende aynı durumdayım tarım çiftçi bağ kur dan 2007 yılından 2017 yılına kadar 3450 gün yatırdım daha önce 1997 yılında siğortadan 150 günüm var dı toplam 3600 gün .malülen emekli oldum 697 tl aylık bağlandı normal mi hocam

bence normal. 2008 yılından sonra prim yatırılanların maalesef maaşları düşük bağlanıyor.

Senin iyi yine Mehmet b sen 3600 gün Bağkur yatirmissin ben 6600 gün ama arada 93 TL fark var hemde benim esnaf bagkuru

Senin iyi yine Mehmet b sen 3600 gün Bağkur yatirmissin ben 6600 gün ama arada 93 TL fark var hemde benim esnaf bagkuru

ozgurmeric74

Bir fikriniz varmi aylik baglama oranlariyla ilgili?Ve takribi ne kadar maas alirim? Bazi arkadaslar 600-700 tl olur diyor..

onu hesaplayamayız. ama hesaplayan siteler mevcut.
örneğin sgk nın resmi sitesi hesaplıyor. ancak emekli-maaşı.com sitesi +-5 tl ile tutturuyor.
oradan hesaplattırmanızı öneririm.

slm ustam engelli raporuyla emekli olan kişiler başka işyerlerinde emekli sigortası yaptırılarak çalışamıyormuş varmı aslı malum bu emekli maaşlarıyla geçinmek zor çalışmak lazım bilği verebilirmisiniz

alucralı

eğer malülen emekli değilseniz, yani erken yaşlılıktan emekli iseniz 52,50 tl sosyal güvenlik destek primi ödeyerek sigortalı bir işte çalışabilirsiniz.
emekli maaşınızdada bir düşüş yaşanmaz.

Merhaba bwnim ilk girişim 2006 2021 yilinda emekli olcam 3600 gunden özür oranim %94 sayet 3600 günden bugun emekli olsam nekadar maaş baglanir primlerim hep asgariden yattı iyi günler

Üst Alt