Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı zamları ne kadar?

ben %4 falan bakmam arkadaşlar e devletten baktım 36 tl zam gelmiş maaşıma 888 tl idi çok güzel zam diyenlere gülerim :).........!

35tl de bana gelmiş 607 idi 642 olmuş artı %15 işyeri kesintisi elime geçen 545tl harca harca bitmez

tarım bağkurdan yalnız ben 296 tl yetim aylığı alıyorum zam gelirmi banada

bu arada saydamla yetim kız yüzde elli alıyo seksen değil ve benden başka alan yok maaşı

benimde 660 tlydi 705 tl olmuş ek ödemde 26 tlyken 28 tl omuş arkadaşlr hesap doğrumudur acaba ? az önce e devetten böyle yazmışlardı

FARUK34; mr çektirmek maaşı etkilemesini ben bilmem en iyisini oturan boğa arkadaşımız bilir bilgilerini ondan öğrenebilirsin bugün maaşıma baktım zam belli olmuş 813 liradan 868 liraya çıkmış

ugur bey mr cektırmek maası etkılemez lakın devletın karsılamadıgı ılaclar olursa dırek olarak maasdan kesılıyor

fulya35; ben mr ile ilgili faruk34 ün sorusuna cevap yazdım maaşı neden düşük olduğunu soruyor

Fulya hanım biz normal kesintiden bahsetmiyoruz genel emekli maaşı prime göre eksik cıkıyor gibi ,çoğu arkadaş 800 kusur alıyor, benim e devlette zam görunmuyor daha beklemedeyim .

faruk bey benim zam e devlette yazıyo 20 tl eklenmiş

arkadaslar benımmaas e devlette 46 tl guzukuyor maasım 687tldı 733tl ekodemıyede 2tl zam gelmıs 733tl ek 29 toplam 7633tl olmus

recepaydın e-devlet te baktım doğrudur.. benim de aynı o rakama denk gelmiş...

ya bu zamlar ayrı ayrımı veriliyor benim maaşımda yüzde 7 yakın bir fark var.bazı arkadaşlar yüzde 4 diyor anlamadım gitti

recepaydın e-devlet te ne yazıyoda o dur. gerisini boşver.. alacağın net rakam ordadır..

Arkadaşlar ben daha emekli olmadım şu an çalışıyorum ancak ssk nın sitesinde bilindiği üzere belli prim gün sayısını tamamlayanların o gün için ne kadar emekli maaşı alcağı yazıyor ben her ay kontrol ederim ve bir kopyasını kaydederim. Maaşım sabit olduğundan (Ali Tezel'in dediği gibi) çalıştıkça maaşım her ay 2-3 tl kadar düşüyor. Ancak bu ay yılbaşı ocak maaşım yaklaşık olarak %6,7 kadar artmış ve alabileceğim emekli maaşına 75 tl zam gelmiş 1114 ten 1188 ' e çıkmış.(+%4 sosyal yardım hariç)Buda %6,7 zam verilmiş gibi... Bilgilerinize

Arkadaşlar 775 lira olan emekli aylığım 828 lira olmuş, 53 lira gibi zam gelmiş, hiç yoktan iyidir.

SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarına yüzde 6,79 zam
0.gif

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin 2012 ilk altı aylık maaş zammı belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli maaşlarına yüzde 6,79 TÜFE oranında zam yaptı. İşçi ve esnaf emeklileri Ocak ayı maaşlarını yüzde 6,79 zamlı alacak. Geçen yıl 813 lira alan bir emekli Ocak ayında bankamatikten 55 lira zamlı aylık çekecek. Temmuz ayında enflasyon rakamına göre emekliler ikinci altı ay için bir zam daha alacak.
Türkiye 2 milyon 750 bin SSK emeklisine yapılacak 'intibak zammına' kilitlenirken, 2012 yılı emekli maaş zamları belli oldu. 2000 yılı emeklilerine yapılacak intibak düzenlemesi Bakanlar Kurulu'nun gündemine gelecek. Oranlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenecek. Ancak 7 milyonun üzerinde emeklinin 2012 maaş zammı da belirlendi. Cihan muhabirinin ulaştığı bilgiye göre son iki yıldır seyyanen yapılan zam bu yıl TÜFE oranında maaşlara yansıtıldı. İki yıldır düşük emekliye yüksek, yüksek emekliye düşük şeklinde seyyanen yapılan zam bu yıl Tüketici Fiyatları Endeksi üzerinden belirlendi. 6 milyona yakın SSK emeklisi ile 2,3 milyon Bağ-Kur emeklisinin maaşlarına yüzde 6,79 oranında zam yapıldı. İşçi ve esnaf emeklileri geçen yıl Aralık ayında alınan maaşa yüzde 6,79 ilave edilerek

temmuz zam oranı nedir ?

aynı mı 6.79 mu acaba

yoksa daha belli değil mi

temmuz zam oranı nedir ?aynı mı 6.79 mu acaba yoksa daha belli değil mi
bu konuda kimsenin bilgisi yok mu ? arkadaşlar...

temmuz zamları enflasyona göre verilecek diye biliyorum.

beklmenin bi anlamı yok ozaman

kursakta kalabilir. :)

iyi günler...

herkesın aylıgındakı farklılık 3 boyutlu emeklı sıstemınden kaynaklanıyor kımınız ecevıt sıstemındekı prımınız kımınız yasar okuyan kımınızde tayyıp erdogan sıstemınden sızlerınde maaslarındakı farklılık oyuzdendır prımın cok olması maasın yuksel oldugunu etkılemıyor yasa onemlı hangınız ecevıt yasasından faydalnıyorsanız o karlıdır suan 850 tl maas alanlar yasar okuaynın sıstemınden emeklı olanlar ılerıde emeklılık maasları dusecek denılıyor buda erdoganının yasası oda bagkur emeklılerın yasasınadan faydalandırıyor 99 oncesı ıse gırenler yasadılar bundan sonrakılerın ısı cok cok zor

En düşük İşçi Emeklisi maaşı Güncel Rakkam Nedir. Doğru sonuca nasıl ulaşabilirim.Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

hiç biyerden net ögrenemezsin herkes kafasına göre yazıyor neyin ne olacagı beli degil ilk altı ay 55-60 tl zam aldık ikinci altıncı ayda yaptıkları zam 17 tl bozdur bozdur harca enfilasyonla istedikleri gibi oynuyorlar kendilerine gelince bir gecede dünyanın zammını yapıyorlar elektirik su tüpe diger giderlere gelen zam aylık 100 tlden fazla hiç bir muhalefet partisinden tek ses cıkmadı neolacak bu milletin hali diye ergene kon ve silivriyle yatıp kalkan chp yi kını yorum miletin hakını düşünecegine bunlarla ugraşıyorlar ondan sonrada millet bizi niye secmiyor diye şaşırıyorlar millet için calışki oy alasın ne şafak paveyi ne chp si ne akpsi cıkar dünyası kimse kimseyi düşünmüyor allah sonumuzu hayır getirsin

maaşların zamları

arkadaşlar emekli maaşlarının zamları belirlendimi bilen varmı

İlk 6 ay için 5,34 - 2'nci 6 ay için 2,32 olarak duyurulmuştu... Umarım daha fazladır...

arkadaşım 2013 zamlı maaşından bahsediyorum resmi olarak açıklandımı

.. temmuz 2013 itibariyle acıklandı arkadaslar gözümüz aydın :)

Üst Alt