Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım ne zaman bağlanır, süreç kaç günde tamamlanır?

kiremit renginde yaklaşık ehliyet büyüklüğünde bir kart

tahsiz no var
evrak takşptede yazıyor

30.11.2015 de başlayan bekleyiş bu gün postacı ile sonlandı 17.02.2016 da ilk maaşımı ve biriken parayı alacağımı müjdeledi,darısı bekleyen arkadaşlara

hakanoncul
Hayırlı olsun.
afatsum05
Tahsis numarası, başvurusu olumlu sonuçlanıp emekli aylığı bağlananlara verilir öyle hemen başvuruda değil.
Size verilen tahsis talep numarasıdır ve sadece başvurunuzu takip etmenize yarar.

arkadaşlar benim yüz 58 vergi indirimi var emeklilik tarihim 21,08,2016 işyerimden yeni ayrildım emekli olana kadar işsilik öd alacam pirim fazlasıyla dolu günüm gelince ben ne işlem yapacam

Vergi indirimi varsa Sgk ya gidip başvuru yapmak kalıyor geriye.
Vergi indirim belgesi elinizde değil mi ?

Danua.

çalışırken iş yerime gelmişti vergi indirimi işimden ayrılırken herhangi bir belge almadım tazminatımı aldım işten ayrılma belgesi aldım bitti vergi indirim belgesi maliye ile yazışmada kullanırlar muhtemelen maliyede dir

SGK ya başvuru yapmak kalıyor o zaman geriye.
3 ay da sonuç alırsınız başvurudan sonra .

vergi dairesinden

Danua.

Vergi indirim belgenizi vergi dairesinden alabilirsiniz benim oran yüzde 54 06.03.2016 da emeklilik için başvuru yaptım

Arifbaba55 bende kocaelideyim 7.ayda vergi indiriminden emekli olacagim acaba kocaeli sgk da emekli islemleri ne kadar zaman aliyor sizin islemler ne kadar zaman aldi

mehmet-41
Emeklilik işlemlerinizin çok kısa bir sürede sonuçlanması için şimdiden tahsise hazırlık dilekçesi verebilirsiniz.
Böylece, farklı statü ve şehirde hizmetleriniz varsa birleştirme ve toplama işlemi yapılır, vergi dairesi ile yazışma tamamlanır, işlem maaş bağlanmaya hazır duruma getirilir, emeklilik başvurunuzda ise en kısa sürede aylığınız bağlanır.

Ufukalp bey primlerim hepsi ssk ve ayni ilden yatti ayrica 3 yil once ssk ne zaman emekli olurum diye dilekce ve dilekce ekine vergi indirim yazisinin fotopisinisimdi vermistim cevap olarak 3yil once 18 yil 4080gun ile vergi indirimine istaneden 2016 yili temmuz ayinda emekli olabilirsiniz diye tarafima yazili bilgi verilmisti simdi emekliligime 3 ayim kaldi ve calisiyorum simdiden tahsise hazirlik dilekcesi vermelimiyim yoksa 3yil onceki dilece bununla alakalimidir

mehmet-41
Şimdilerde tahsise hazırlık dediğimiz de zaten eskinin emekli olabilir belgesi gibi bir şey.
Tüm hizmetiniz aynı statü ve aynı ilde ise iki defa işlem yapmanıza pek de gerek yoktur bence.
Eğer 3 yıl önce sorulmadı ise bile çok çok vergi dairesine bir yazı ile vergi indiriminiz sorulacak.
Bu durumda bile aylığınızın bağlanması 1, çok hantal çalışırlarsa 1,5 ayı geçmeyecektir.

24/10/2017 tarihinde emekli olur yazısı aldım ama halen maaş yatmadı ne zaman yatar acaba teşekkürler

Hayırlı akşamlar iş yerime gelen evrağım ile ssk ya 10 aralıkta emekli müracatımı yaptım ilk maaşı ne zaman yatar bilgilendirirseniz sevinirim teşekürler

25.12 2018 tarihinde vergi indirimi belgem ile erken emeklilik için sgk ya başvurumu yaptım. Özel sandıktaki primlerimi daha önceden birleştirmiştim. Acaba emeklilik başvurum ne zaman sonuçlanır? Bu konuda bilgisi olan var mı? E-devlette ve sgk sitesinde henüz herhangi bir bilgi göremiyorum.

Üst Alt