Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşınıza ne kadar zam aldınız?

blueboyfe 6 aya bölündü derken esprimi yoksa gerçekmi olduğunu çözemedim ama bu konuyu daha önce gündeme almış ve ayrıntılı biçimde olayın işleyişini anlatmıştım. ne yazıkki herşeye sessiz kaldığımız gibi bunada sessiz kaldık. yazımın kopyası aşağıda;

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Şu zam meselesi baya kafamı karıştırdı. Bildiğim kadarı ile emekliler bir sonraki ayın maaşlarını peşin alıyorlar. Yani Şubat ayının 20 sinde Mart ayının maaşını peşin aldık. Eğer doğru biliyorsam. 20 Aralık 2009 Ocak ayının maaşını aldık. Zamlarda Ocak 2010 tarihinden geçerli olduğuna göre Ocak ayı için bir fark ödenmesi gerekmiyormu, işleyiş bu şekilde olması gerekmiyormu. Tamam 62.tl zam Ocakta aldığımız Şubat, Şubatta aldığımız Mart ayına tam olarak yansıtılmış. Fakat Aralık 2009 ayında aldığımız Ocak maaşının bir farkı olması gerekmiyormu. Şunun için soruyorum, acaba bu Emekliler derneğine kesinti yapıldımı. Hesapladığımda 2 ay 62.tl farklı maaş almış oluyorum ama diğer fark yok. Acaba çaktırmadan burayamı kestiler. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Üst Alt