Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşları o kadar düştü ki! İntibak yasası istiyoruz

Ozen1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
30.03.2017 emeklilik için 40 engeli başvurdum 98 2000 öncesi 379 2000 2008 2010 2362 2008 2010 sonrası2973 toplam 5714 gün 62 60 34.15 sgk gönderdiği maaş 853 tl birikmiş 1309tl ek ödeme 108 tl .emekli maaşım 853tl.eskiden emeklilerle aramızda uçurum var bu maaş fark düzeltilmesi için yas çıkarılmasını istiyoruz.

Ozen

Merhabalar, 2000 sonrası emekliler için intibak uygulanması istendi Emekliler sandığı tarafından. Mahkeme kabul etmedi. Anayasa mahkemesine götürüldü. Sonuç henüz açıklanmadı.

Olup, olmıcağı hakkında bir yorumum yok. Olumlu çıkarsa istemiş olduğunuz taleb yerine gelicektir.

Emeklilere son 6 yılın en yüksek zammı yapılacak BUNDAN ENGELLİ EMEKLİLERDE YARARLANABİLECEKMİ ARKADAŞLAR.

Gerçekçi olalım intibak filan vermezler seçim den seçime yani 2019 da 150 tl gibi bir ek seyyanen zam yaparlar seçim de olmasa emekli ek zam alamaz.

25 yıl üzerinden emekli olan biri 1800 lira emekli maaşı alıyor. Biz 18 yıl üzerinden emekli olduğumuz zaman 851 lira mı alacağız?
Emekliye şu kadar zam vs. bunlara bakmam ben cebime o para giriyorsa eğer o paraya bakarım.

Bu yalancılara inanmayın emekli yaşını 72 ye çekecek bir zihniyet den ne bekleyebilirsinki.

Emekliler dernek başkanlarının uğraşları ile adli konu olan tartışma oldu . Benimde pek ümidim yok intibak verileceğine maaşta 300 TL ilave yapılmasına . Sonuçta sivil derneklerin uğraşı ve gündem yaratması .

Benim hiç umudum yok taşeron kadroya geçmesi her seçim de gündeme geliyor ama yapılmıyor

Hükümetin amacı insanları ola bildiğince geç ve yaşlı emekli edip, ola bildiğince düşük maaş bağlamak. Bu çok açık ve net bir şekilde gözüküyor. Abo oranları ortada, bakan 72 yaşında emeklilikten bahsetmeye başldı.

İntibak yasası

İntibak yasası çıkarsa biz engelli emeklilerinin de etkileyecek mı?

%40 ile 4b emekli oldum bana verilen maaş 840 TL normal mi?

çıkarsa öyle bir yasa tüm emeklileri kapsar 2000 sonrası emeklileri malum 2000 öncesi emeklileri intibak aldı ve bazı emeklilerimizde seyalen zamdan yararlandı maaş arasındaki uçurum dağ gibi bu açık tez elden kapanır inşallah

Bağkur emeklisi SSK emeklisinden daha az maaş alıyor.

622435,
NORMAL değil ya çok acıklı trajedi gibi bir maaş bağlamışlar size oldukça dramatik bir sekilde durumunuzu vahim görüyorum neyle yaşayacaksınız ne içersiniz ne yersiniz belli değil

622435

Mantıken normal değil ama malesef durum böyle. Maaşlar düşük bağlanıyor.

İntibak yasası çıkar mı?

Arkadaşlar bu yasa çıkarsa çok güzel olucak görüşlerinizi bekliyorum.

Nasıl ne yasasi bu bilgi verin mısınız?

Eşime malülen emekli maaşi 697 tl bağlandı tarım Bağ-Kur'lu idi . Bu normal mi sizce

@yalnız hem malülen emekli hemde tarım Bağkur ondan diye düşünüyorum

Arkadaşlar yeni torba yasa cıkacakmış
1ekimde meclis açılıyor
Yeni torba yasada intibak ta varmis
Posta gastesinin internet haberlerinde var

Bugün detaylı inceleme yaptım intibak zammı için gelişmeler var mı sonuç nasıl diye . Torba yasa ile çıkacak sonucu oldu. Zumrut arkadaşımızın dediği gibi 1 ekimde meclisin açılışı ve gündeme alınmasını bekleyeceğiz .

Bu hayat şartlarında bağlanan düşük maaşla geçinmek çok zor hele ki engelli vatandaş emekli olduktan sonra iş hayatına tekrar dönemiyor ve ikinci gelir elde etmesi çok zor . Bunun yaşlılığı da var torun torba bize baksın harçlık versin diyemeyiz .

2000'den sonra emekli olanlara intibak 2017

Arkadaşlar bu konu ilgili ilgili bilgisi olan varmı takip eden

yeni torba yasada yer almıyor zaten bayram da emekli ikramiyesi verilmemişti şikayetci olan yoktu baktılar ses yok
aynen devam

aglamayan bebeye meme vermezler kımse ses cıkarmıyor.....emekliler birlik olmuyor ...boyle esegi si.... N cok olur nokta...

Bu memleketteki koyunlar artık sorun olmaya bağladı koyun dediysem mecazi anlamda lambacılar

2000 den sonraki emekliye intibak

gazetede okudum..2000 den sonra emekli olanlarada intibak zammı verilmesi için anayasa mahkemesine yapılan bireysel başvuruya anayasa mahkemesinden red cevabı gelmiş okudunuzmu arkadaşlar..ben şahsen umutlanmıştım

Üst Alt