Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşları o kadar düştü ki! İntibak yasası istiyoruz

arkadaşlar 2000 sonrası emekli olanlar için intibak yasası maalesef kabul edilmemiş bu haber doğrumu haber doğruysa neler yapılabilir imza kampanyası başlatmamız sesimizi duyurmamız gerekmiyor mu? neye göre kabul edilmiyor 700 800 tl maaşla nasıl geçinilecek hele de engelliler

İntibak yasası iptal arkadaşlar umutlar başka bahara kaldı

evet gazetede okudum..dediğiniz gibi kampanyalarla sesimizi duyurmak gerekiyor..özellikle seçim öncesi sesimizi duyurarak belki..ha olmuyormu emekliye intibak yoksa oyda yok..bunu sadece bende demiyorum.emeklini çoğu söylüyor.hükümet bunu göze alabilirmi bilmem.millyonlarca emeklinin oyunu elinin tersiyle iterse bir seçimi kaybeder diye düşünüyorum

2019 seçimlerine 14 ay kaldı. Benim tahminim 2019 ocak ayında ya emekliye adam gibi zam yapar yada 11 milyon emekli hükümeti sandığa gömer. zaten emekli maaşını düşüren akp oldu neden intibak yasasını onaylasınlar ki yargı hükümetin elinde hiç umut etmeyin seçim zamanı hayır verin ağlamayan bebeye meme yok maalesef

ben hiç ümitli değilim savaş çanları çalıyor belki ödenen emekli maaşları bile etkilenebilir, ya da ben karamsarım..

bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama ben emeklilere hiç üzülmüyorum,bu ülkede en çok ezilen emekliler ne yazıkki ama yinede çogunun umurunda degil bu durum, ne verirse şükür diyorlar,ülkede kaç milyon emekli var,isteseler çok şey degişir ama herkes kaderine razı olmuş durumda.

ahmet75

savaş kaçınılmaz zaten . savaş olmak zorunda insanlar ölmek zorunda yoksa nasıl ekonomisini ayakta tutacak sömürücü ülkeler bizde bu savaşın tam ortasındayız. 1. dünya savaşında 6 milyon 2.dünya savaşında 10milyon insan öldü . 3. dünya savaşında kaç milyon ölecek acaba ve ölenlerin çoğu sivillerdi.

Hüloğğ çekip oy verirken düşünseydiniz bunu. AKP ye oy verenler için konuşuyorum. Bende emekliyim 1530 lira alıyorum fakat asgari ücretten bile az maaş alıyorum. Rezaletin daniskası! Apartmanda kapıcı 1725 lira maaş alıyor ben 1530. Yönetilemiyoruz gayet açık.

Üst Alt