deathless
Sevgili kardeşim.
Bu siteminiz ile benim yukarıdaki mesajımı kastediyorsanız lütfen bir daha okuyun, ama önyargıdan uzak olarak.
Asla hükümeti ve haksız uygulamalarını savunmadım, savunmam da. Zaten AKP'li de değilim. İsterseniz özelden ulaşırsan sosyal medya hesabımı da veririm, orada da görebilirsiniz.
Burada bir kardeşimi kırmak en son isteyeceğim şey.
O mesajımda size "mesela nasıl düzenlemeler yapılabilir örnek verebilir misiniz" dedim kötü bir şey söylemedim.
Erken emeklilik desek var, ama mecbur değil dedim istenirse istendiği kadar çalışılabilir.
Sağlık durumu uygun değildir emekli olunur. Bu durumda devlet sen engellisin maaşı az veriyorum demiyor ki dedim. Aynı aylık kazanca sahip 25 sene çalışarak normal emekli olan adamla eşdeğer maaş bağlıyor dedim.
Sağlık durumu elveren de emekli olup çalışmaya devam edip iki maaş alabiliyor.
Bu dediklerimin de mevcut hükümetle alakası yoktur, uzun yıllardır uygulanan durumlar.
Mevcut hükümet 2008 de aylık bağlama oranlarında bayağı bir düşüşe gitti, ki en büyük tepkiyi gösterenlerdenim. Bu da engelliler ile ilgili değil, tüm çalışanları ilgilendiren bir konu.
Bu zamana kadar yazmış olduğum 8 bine yakın mesajımın ana düşüncesi hep "burada kardeşlerimize en iyi nasıl yardımcı olabilirim" olmuştur. İnceleyebilirsiniz.
Yeni değilim, uzun süre yöneticilik de yaptım burada. Sonra gördüğüm lüzum üzerine yöneticiliği de bırakıp bir kaç yıl ayrı kaldım.
Tekrar dönmeye karar verdiğimin haftasında böyle bir ithamla karşılaşmak doğrusu üzdü beni.
Tüm yazdıklarımı önyargısız ve sakin bir kafayla okuyup değerlendirmenizi istiyorum.
Sevgiler...