@friends, Bu arkadaşımız sağolsun konu ile alakalı SGK linki vermiş hatta zahmet olmasın diye ilgili paragrafı paylaşmış ve görüldüğü gibi kesileceği yazıyor. Daha sonra,
@OturanBoğa Bülent Abi bu konuyla ilgili hangi aylıkların hangi hallerde kesileceği ile ilgili çok net anlaşılır bir tablo paylaşmış.
Bende şu an
5510 sayılı kanunun ilgili bölümünü altta ekliyorum.
@lordert, Halen aradım kesilmez dediler diyorsun. Hangi birimle kiminle konuştuğunu bilmiyorum ama
5510 sayılı kanunda kesilmeyeceği yönünde bir bölüm yok göremedim. Keşke konuştuğun kişiye acaba
5510 sayılı kanunun hangi maddesi diye sorsaydın. Ama sormuş olsaydın bile bir madde söyleyebileceğini sanmıyorum çünkü emeklilik bölümünde açıkca yazıyor diye geçiştirmiş sanki.
Şunu da söyleyeyim seninle aynı kriterlerde olup emeklilik sonrası çalışanların aylığının kesilmesi taraftarı değilim bunu kimse istemez ama şu anki veriler kesileceğini gösteriyor kardeşim maalesef.
Son olarak boş zamanında
5510 sayılı kanunu okuyup veya şu konuştuğun kişi kimse ondan öğrenme şansın varsa kesilmeyeceğini gösteren maddeyi paylaşırsan memnun olurum. Bizlerde eksik okuyor görüyor veya yanlış biliyor olabiliriz sayende doğrusunu öğrenmek isteriz. İyi Günler.