Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilere verilecek promosyon hakkında bilgisi olan var mı?

asanur

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
1
Emeklilere verilecek olan banka promosyonları hakkında bilgisi olan varmı?

emekli olalı 8 yılı aşkın bir süre oldu,bu şarkı hep çaldı,hala somut bir şey yok diyebilirim.

Aynen, sarıp sarıp çalıyorlar aynı şarkıyı.
Şu an için somut bir durum yok, aynı çalışmalar devam ediyor şarkısı çalıyor fonda :)

Yooo alıyorlar yanlışınız var :)

Geçenlerde vekillere Halkbank 8.000 TL civarında kişi başı para dağıtmıştı :)

hakanoncul

vekiller elma şekerini yalıyor emeklilere çomağı kalıyor malesef bu çalışma hayatında da geçerli müdürler vekiller bakanlar v.s. Kaymağını yemeğe devam ediyor bizler kazanın ancak dibini kazırız bu hep böyle.

reklam yapmak için senaryo yazıyorlardır bizim emeklimiz bizim engellimiz diye senaryo yazılıyor çoktan belirlendide oy zamanı bekleniyordur gibime geliyor en mağdur kesimler emekli engelli ve asgari ücretli çalışanlar bu ülkede buda sonsuza kadar bitmez ve çözülmez çünkü başka çözülecek konuşulacak mesele kalmaz siyasilere

Emekliye Promosyon

yıllık 300 tl x 3 yıl=900 tl şeklinde ödenmesi planlanıyor.temmuz ayında belli olur bu iş.

3 yıllık sözleşme şartı var maaşını hangi bankadan almak istiyorsanız.

labidu
8 senelik emekliyim ve her yıl aynı şarkıyı başa sarıp dinletiyorlar.
Bıktık artık bu tür haberleri görmek dahi istemiyoruz. Senelik 200 -300 arası bir rakam deniyor ortalama 250 desek aylığına 20 tl düşüyor, ayıptır ya hu 20 tl için bu kadar oynanmaz insanlarla yeter artık istemiyoruz başlarına çalsınlar.

promosyon verecek bankaların listesi var mı acaba,
bir de , başvurmasak da maaş aldığımız banka otomatikman promosyon verecekmi bilen varmı

@ahmet_p Sineğin yağını hesap eden, nereden ne masraf çıkarsak diye kırk takla atan, bir talepte bulunmak için aradığınızda ne istediğiniz apaçık belli iken size çocuk ve salak muamelesi yaparak ille de '' Talep ediyorum'' cümlesini kurdurma gereği duyan bankaların, başvurusuz beş kuruş ödeme yapacağını sanmıyorum.

arkadaşlar anlamadığım bir konu var ben bir bankadan kredi çektim bitmesine 2 sene var maaşımıda kredi aldığım bankadan alıyorum acaba kredi bitene kadar o bankayla kredim bitene kadar sözleşme imzalatırdılarmı malum kredi çekerken bi sürü sayfa imzalatıyorlar ve hemen hemen hiç kimsede okumadan imzalıyor acaba bankalar kredin bitene kadar banka ile sözleşme yapıyormuyuz

Maaşından kredi kesiliyorsa başka bankaya maaşını taşıyamazsın .. Promosyonu haziranda olur dıye bekliyorum şahsen . Anlaşmalar bitti hükümetin imzalayıp onaylaması kaldı dendi haberlerde..

bu sefer sahici ufuk bey 900 tl verecekler sanıyorum.bütün bankalar verecek üstelik.sadece sözleşme imzalayacaksınız 3 sene sizden maaşı alacağım diye.
Ufukalp

Bence öyle bir durum çıkarsa bile acele etmemek lazım biraz da bankalar bizleri beklesinler :)

temmuz maaşları zammıda belli oldu gibi birşey bu enflasyon rakamlarıyla yüksek ihtimal yüzde 4 olarak ödenecek hayırlı olsun.

Sadece enflasyon farkı yani hükümette değişti yeni artış beklemek hayal yüzde 3.5 e talim

Emeklilere promosyon da...

Müjde üstüne müjde....
Emekliler yaşadı...
Her emekliye 600 lira ,1000 lira neden olmasın..2000 koparmaya çalışıyoruz..
Bankaların tepesine çöktük..
Promosyonda sona gelindi..
Promosyon da iş imzaya kaldıı.
Bayramdan sonra bakan imzalayacak..
İş imzaya kaldıı
Harbiden bakan imzalıyor..
Promosyon için var gücümüzle çalışıyoruz..
Emekliler daha çok azansın istiyoruzz
İmza an meselesiii..
Köprüden önceki son çıkışş..
Emekli yaşadıı.
Promosyon için son söz bakanda..
Promosyon..provizyon , prototipp, promil..:D

Son duzluge girildi bakalim neler olacak ��

verilmez ocakta milleti kandırıyorlar kac senedir hep aynı hikaye.
Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında emeklilere promosyon verilmesi için yürütülen görüşmelerde sona gelindi hikayesi duyarız bu milleti iyi kekliyorlar varya yemin ediyorum.

Son durum nedir 2000 tl den bahsediliyor bilgisi olan var mı?

Yıllık 300 tl gibi şeyler hayaldir, asla bankalar bunu vermez. Mevcut durumda sanırım 3 yıllık taahhüde 300 tl kadar veriliyor bu devam eder veya birazcık üstü olabilir.

Yıllardır aynı terane,
Milleti kandırıp duruyorlar. Benim koyun milletimde yıllardır bu numarayı yutuyor.

"2017 Müthiş emekliler işçiler yaşadı %3,63 Zam. uvvv süper.... Yaşasın....." SAdece baştakı yıl değişiyor. Gelicek zam maaşa 20-50 TL arasında bir zam olucak. Bir yıl içersinde benzin, elektirik, su, doğalgaz, çeşitli diğer vergilere gelen zam oranı?

Başımızda Dini ön plana çıkartan bir Hükümet var. Bu hükümet 2002 yılından berri başımızda. Diyanetin açıkladığı Ramazdan tutmadığımız oruç için rakam günlük kişi başı 15 TL. Yani diyanet diyorki bir kişi bir gün geçine bilmesi için 15 TL ihtiyacı vardır. Dört kişilik bir ailenin 60 TL bunu aya vurunca otuz gün üzerinden 1800 TL....

Ülkemde Asgeri ücret 1300 TL emekli maaşı 850 TL Millet vekili maaşı 17.000 TL Emekli Milet vekili ki 2-5 Yıl içersinde emekli oluyorlar 8500 TL.

Buda fıtratımızda var canım....

Promosyon

Promosyon aldım,fakat e-devlet'te''[FONT=Tahoma]Aylığınızda bloke bulunduğundan dolayı, sadece şube değişikliği yapmanıza izin verilmiş olup, banka değişikliği yapmanız engellenmiştir.''Yazısı var promosyon aldığımdan mı banka tarafından koyulmuş,sizde nasıl?[/FONT]

asanur

Promosyonu almışsınız yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl değişiklik yapamazsınız. Yada şubeye gidip, promosyonun bir kısmını ödeyeceksiniz. Ancak öyle değişiklik yapabilirsiniz.

Arkadslar hangi banka daha iyi Promosyon veriyor. Bank ile anlasan Arkadslar Paylasirlarsa iyi olacak. tskl

Üst Alt