Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeklilere verilecek promosyon hakkında bilgisi olan var mı?
Emekli için soruyorsunuz sanırım.
Hayır, aylığı bırakın yıllık bile değil.
En son maaş miktarına göre 3 yıllık bir para yatırıldı. Yıl ve aya bölündüğünde oldukça konik olan bir rakam.
Emekli arkadaşlara soruyorum. Acaba en iyi banka promasyonunu hangi banka veriyor. Havale, eft ,otomatik düzenli ödeme, işletim ücreti vs. ücret almayan banka var mı? Tavsiyeleriniz ve memnuniyetlerinizi yazarsanız sevinirim ve bilgilenmiş oluruz.
Garanti bankasından bir mesaj geldi bugün. Şöyle bir mesajdı. Hesabımı kontrol ettim ama gelen bir meblağ yok. Neden gelmiştir böyle mesaj. Bu arada ilk maaş günüm 24 tür.
ayDÜNYAvazo
Tahsis talep aşamasında Garanti Bankası'nı mı belirtmiştiniz aylık tercihi için ?
Bankalar dizi üç yıllığına kendilerine bağlamadan, sizden bu yönde bir imza almadan promosyon yatırmazlar.
Maaş ödeme gününüzde maaş ve birikmiş haricinde promosyon adı altında bir girdi olup olmadığını kontrol edersiniz.
Aynen GARANTİ BANKASI ile anlaşmıştım. Aynı zamandada bu bankanın MAAŞ MÜŞTERİSİYİM. Bankayı aradım ama böyle bir meblağın yatırılmadığını belirttiler.
ayDÜNYAvazo
Dediğim gibi, sizi 3 yıllığına kendilerine bağlamadan bir ödeme yapmazlar. 3 yıl maaşınızı başka yere taşımayacağınızı taahhüt ederseniz promosyon verirler.
O mesaj neden atıldı bilemiyorum.
Belki ayın 24 ünde ödeme günü size bu yönde bir taahhüt imzalatıp bloke durumda olan promosyon ödemesini serbest bırakacak olabilirler.
ayDÜNYAvazo
Öyle bir zorunluluk ve ödeme günü diye bir şey de yok.
Promosyona konu olan süre içinde maaşınızı o bankada tutacağınıza, başka bir bankaya taşımayacağınıza dair taahhüt imzalanır ve ödenir. Şu gün diye belli bir gün zorunluluğu yok.
Banka promosyonu emekliler için en iyi banka hangisidir
Emekliler 3 yıllık dönem için bankalardan maaşına göre 300, 375, 450 lira promosyon alıyor. Bankaların promosyon yarışı arttı. Bazı bankalar 450 liraya varan ödemeyi 700 liraya kadar çıkardı. Emekliyi bankaya kazandıran yakınları da 125 lira promosyon alabiliyor.