Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilerin Temmuz (2018) zam oranı belli oldu!

selam herkese ben 790 lira maaş alıyorum ek ödemede 37 lira benimki ne kadar olur

toplam aldığım bankaya yatan 807 lira merak ettim bilen varsa yazabilirmi ayın 23 çünde alıyorum maaşımı 2002 sgk girişim var 2018 12 ayda emekli oldum

merhaba maas 868,11 tl ek ödeme 43,41 tl bagkur emeklisiyim
maas ne olur?
teşekkürler

Bin liranın altında maaş kalmadı demeyin her yerde bu yazıyor 700 lira alıyorum zamlarla beraber en fazla 800 olsun 1000 liranın alti yalan

Erkan domur emeklilik mi sürekli iş görmezlik mi okadar alıyorsunuz

Ek ödeme ile birlikte 917 TL olan maaşım son zamla birlikte ek ödeme dahil bin lira yetmiş kuruş olmuş

@akks47

1yil kontrol şartıyla malûl emekli oldum.prim lerim asgari ücret üzerinden yattı.3250 günüm vardi

Şimdi baktım net maas:783 ek ödeme:38 lira olmuş.yani söyledikleri gibi 1000 TL altında emekli yok palavrası sadece göz boyamak için yazılıyor

s.a maaşıma sadece 74 lira zam gelmiş ek ödeme dahil 881 lira olmuş SGK SSK 4A Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SGK SSK 2016 4A Emekli Aylığı Hesabı buradan hesapladım 985 lira yazıyor nasıl bilemed im ben bunu arkadaşlar resmi gazetede 1000 liranın altında maaş alanlara hesap yapılmadan 100 lira ödenecek yazıyordu öyle okudum ben Emekliye zam

Temmuz ayında emeklilerin 1000 lira ve altındaki gelir ve aylıklarına 100 lira, 1000 liranın üzerindeki gelir ve aylıklara da 1100 lirayı geçmeyecek üzere seyyanen zam yapılacak. 10 Haziran 2003-13 Mayıs 2014 tarihleri arasında, yeraltı işlerindeki iş kazası sonucunda ölen sigortalının prim ve prime ilişkin her türlü borçları terkin edilecek ve ölüm tarihinde sigortalıya ilişkin şartlar aranmaksızın hak sahiplerine aylık bağlanacak. adres bu https://www.sskemekli.com/emekliye-zam-resmi-gazetede.html

ARKADAŞLAR ayın 18zinde maş alan cuma günü şubeden alabilirmi

Üst Alt