Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğe başvurdum. Maaş başlangıç tarihi ne olacak?

maaşın bağlanınca tahsis no verilir yani emeklilik numaran beklemelisin biraz sabır

emeklilik te maaş kriterleri

ARKADAŞLAR MERHABA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM BİR HUSUS VAR YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM. FORUMDADA İZAH ETTİĞİM GİBİ 1-)03-04-2015 TARİHİNDE İŞ YERİMDEN İLİŞİK KESME YAZISI ALARAK SGK YA EMEKLİLİK BAŞVURUSU YAPTIM 2-)YİNE 08-04-2015 TARİHİNDE YAŞLILIK AYLIĞINIZ BAĞLANMIŞTIR YAZISI CEP TELEFONUMA GELDİ BUDA TAMAM benim sizlerden öğrenmek istediğim e-devlette bakıyorum 4a hizmet dökümü işten ayrılış tarihi görünmüyor. ikincisi işten ayrılırken aldığımız kıdem ve ihbar tazminatlarından sanırım devlet vergi alıyor. bunların da emekli maaşlarına cüzi de olsa bir artısı olur mu

çıkışınız yeni olduğundan görünmez çıktığınız ayı takip eden ayın en son 23 de görünür
emekli maşında tazminat ve kıdem etkileyici olmaz
5 ayın 23 ü ne kadar görünür

ism_77
çıkışınız göründüğün de sizde öreçekssini kıdem tazminatınız sgm de görünmeyecek çünkü o paradan gelir vergisi kesiliyor

anladım sami bey teşekkür ederim. hayırlı akşamlar

fikret karadeniz 10 nisanda dilekçe verdin ise maaşın 10 nisandan ihtibaren işlemeye başlar 40 50 günde maaş bağlanır buna göre sen 1 aylık maaş ve birikmiş olan 10 20 günüde ilk maaşınla birlikte topluca alırsın yani bir buçuk aylık maaş alırsın daha sonra ayın hangi gününe atıyorum diyelimki 18 bağlandı 18 inde 18 ne maaş alırsın hayırlı olsun

emekli maaşı

arkadaşlar merhaba 1995 sigorta girişi 3.dereceden%46 raporlu 6030 küsür gün ile emekliliğimi vermiştim toplam yatırılan meblağ 317.000 küsürlerde maaş açıklamasını sgk dan öğrenemeyince BİMER e yazmıştım gelen cevaba göre sizce bağlanan maaş normal mi? Bimer Başvuru Numaranız :368163

1. Talebiniz ile ilgili olarak tarafınıza 08.04.2015 tarihinde aylık bağlandığı 19.05.2015 tarihinde ödeme gerçekleşeceği. 2. hesaplana maaşın 1434,60,tl. olduğu. hesaplama işleminde hata olmadığı. 3. aylık bağlama kararının adresinize posta yoluyla gönderildiğini rica ederiz.
bir de sormak istediğim kimi arkadaşların açıklamalarından aklımda kaldı maaş +ek ödeme nedemek

Yeniden hesaplamada değişiklik olmadıysa, yapacak bişey yok...

Ek ödeme, maaşın yğzde 4'ünün "ek ödeme" altında her ay maaşla eklenmesidir.

arkadaşlar bende yeni emekli oldum dilekçemi 4.12.2014 te verdim 26.01.2015 te aralık ve ocak maaşimi aldım.

Arkadaslar merhaba,
Benimde edevlet sisteminde maasimin hak edildigi ve maas baslangic tarihi olarak 1/08/2018!gorulmekte. Bana gelen yazidan25 /10/2918t tarihinde ptt subesinden maasimi alabilecegim yazilmis. Bende de herhangi bir odeme gorulmuyor edevlette. Sizden ricam su, 1 agustos tarihinden itibaren 2 ay 25 gun gececek onlarin dedigine gore , acaba maasimda bu kadar zaman dilimi oraninda mi yatar. Bu sure birikmis olarak mi alirim. Saygilarimla.

arkadasim emekli muracat ettigin tarih gun den itibaren maasin hesaplanmaya baslar ay sonu ay basi diye bisey yok

tolgaist

Bu doğru değil, müracaatı takip eden aydan itibaren başlar. Örneğin Eylül ayının 10. günü ile 29. günü arasında emekli aylığında hiçbir fark yoktur. Çünkü aylık her durumda 1 Ekim'de işlemeye başlar.

Benim de E devlette emeklilik bölümünde 1 hafta önce oranlar gibi şeyler girildi, maaş günüm girildi ama maaş, ek ödeme hepsi 0 gözüküyor. ne zaman güncellenir sizce?

07/08/2018 başvuru tarihi
Aylık Başlangıç Tarihi
01.09.2018
Ödeme Günü
18

ek ödeme aylık v.s. hepsi 0 gözüküyor. ne zaman güncellenir sizce?

hozgul hayir emeklilik basvuru dilekce verdigin tarihten itibaren baslar ben agustoz 9 basvurdum maas eylul 24 maas aldim yaklasik olarak 2 aylik birismis odeme aldim yani basvurdugum tarihde maas hesaplanmaya baslar

Cevaplar icin tesekkur ederim, ben 29 temmuzda basvurmustum. Maas baslangici 1 agustos olarak islenmis. Sizin cevaplarinizadan 1 agustos itibari ile birikmeye basladigini anladim. Elinize saglik

selamlar...bu başvuru tarihi..bağlanma ilk maaş ı alma olayları gerçekten çok karışık ya...ben 13 eylül de müracat ettim 1 ekim de bağlanacağını söyledi bana görevli memur..tamam ne kadar gün boş geçeceğe takmıyorumda ilk maaşımı ben ekim 26 mı kasım 26 damı alacağım acaba...tahsis no:00.. bu arada 26 sı oluyormuş sonu 0 olanlar...teşekkürler..

24 Temmuz'da başvurdum 1 Ağustos itibariyle emekli sayıldım ve bugün ilk maaşımı birikmiş 3 aylık olarak aldım.

Merhaba. 3 aylık nasıl oluyor. Ağustos ve eylül 2 ay oluyor. Yoksa bir maaşta peşin mi oluyor.

yesilsy

Öncelikle dilekçeyi verdiğiniz günden sonraki ayın 1. itibariyle emeklilik başlıyor. Yani dilekçenizi 3 Temmuz'da yada 28 Temmuz'da verseniz emeklilik başlangıcı 1 Ağustos.. sonra hesaplamalarla ilgili süre yoğunluğa göre 20-40 kadar sürüyor ve SMS ile maaşınızı nerden alacağınız bildiriliyor.

Emekli maaşları peşin ödendiği için de örneğin 24 Eylül'de ilk maaşınızı alacaksanız. Bu maaşın içinde 1-30 Ağustos + 1-24 Eylül + 24 Eylül-24 Ekim arası dönemin maaşını alıyorsunuz. 24 Ekimde alacağınız maaşta 24-ekim-24 Kasım maaşı.. Ramazan Bayramı'ndan önce emeklilik hakkı olanlarda 1,000 TL bayram ikramiyesini alıyor

Sayin KargameL
Sizin arkadasima yaptigini yoruma istinaden, benim sistemde maas baslangici 1 agustos yazmakta ve ekimin 25. Nde maasimi alabilecegim belirtildigine gore, 3 ay 25 gunluk bir odeme alacagim gibi gorunuyor yanilmiyorsam. Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Yani anladigim aslnda 25:10/2018 de Kasim maasi yatacak. Boylekikle 3 ay 25 gun oluyor.

Cem68

Benimle aynı gün emeklilik başlamış.Ben 24 Eylül'de 83 günlük aldım siz de 114 günlük alacaksınız + 1000 Tl bayram ikramiyesi

Cem68

Aslında 3 ay 24 günlük maaş (maaş aldığınız gün sayılmıyor.) ve k.bayramı ikramiyesi alacaksınız.

Üst Alt