Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurumu yaptım. Ne zaman sonuçlanır?

şafakyıldızı çalışırken en son aldığın maaş , özürlülük derecen nedir? birde ayıptır sorması nekadar maaş alıyorsun. en çok merak ettiğim konu bu . prim ödeme gün sayımız düşük olduğu için acaba azmı maaş bağlıyorlar bunu merak ediyorum. cevap verirsen çok sevinirim.

Şafakyıldızı, öncelikle emekliliğiniz için hayırlı olsun. Sana şunu sormak istiyorum, SGK sana tazminatını vermişler mi? Anında mı veriyorlar?

tüm arkadaslara teşekkür ederim 3600 iş gününü tamamladıktan sonra basvurdum primlerimin son 5 yılını 900 tl son 1 yılınıda 1000 tl den ödedim toplu olarak 2 aylı 1900 tl aldım daha maas olrak ne kadar alacagımı bilmiyorum almadım ama herhalde 750 800 tl gibi olaçak tazmınat almadım arkadaslar sunu ögrenmek isterim bana herhangi bir evrak gelmedi emekli olduguma dair ama maaş yatmıs bu evrakı ben mi gidip alaçagım yoksa bana eldenmi verecekler nasıl oluyor

Emekliliğiniz hayırlı olsun :)

Posta yolu ile gelecektir evraklar. Ayrıca TC kimliğinizle de gidip bankadan maaşınızı çekebilirsiniz.

ilk maaş P T T den alınır sonraki aylıklarınız için banka ve şube seçebilirsiniz.

arkadaslar coktandır girmemiştim sunu belirteyim almış oldugum toplu para 2 deil 3 aylıkmı maasımda 750 800 deil 640 tl zürlülük oranı yuzde 95 sizde normalmidir ?

Maaş biraz düşük geldi bana. Primler içinde bağkur var mıydı? Baükur primi varsa, emekli maaşının düşmesine nedne oluyor...

Yok idiyse, bence yeniden hesaplanması için sigorta müdürlüğüne dilekçe verebilirsiniz...

hayır yok hepsi ssk şimdi hesaplattırırız bide düşürürler bellimi olur snra bundan da olmayalım :) sizce ne bu işlem sonuçlanması ne kadar sürer vede tahmini sizce ne kadar almam lazımdı

Ben olsam itiraz ederdim. 750 TL gibi bir şey olmalıydı.

bu dediginizi yapaçagım istanbulda yasıyorum tam olarak nereye basvuracagım acık yazarmısınız

Üst Alt