Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik belgelerinde kontrol muayenesi görünmemesi emekliliğin Sürekli olduğunu..?

sera1

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
1
[FONT=arial black][/FONT]merhaba arkadaşlar 01.03.2014 trh.itibariyle 2 süreli ancak vergi indirimi süresiz raporumla emekli oldum bugün itibariyle e-devlette emeklilik bilgilerimi görüyorum ancak maaş tutarı,kontrol trh. belirtilmemiş sadece emeklilik tarihi, bağlanma oranı felan yazıyor. bir kaç gün öncede adresime maaş bilgilerim geldi orada da kontrol tarihi yazmıyor şimdi bu kontrol istenmediği anlamına mı geliyor acaba....

arkadaşım vergi indirimiyle emekliliği bilemiyorum ama malulen emeklilikte e devlette kontrol muayne tarihi yazmıyor ama sgk nın gönderdiği kağıtta yazıyor galiba eskiden e devlette de yazıyormuş bende bakıyorum benimkindede kontrol tarihi yok ama gelen kağıtta var ve işin ilginci gelen kağıtta 5. ayda maaş alacağım yazılı ama hala e devlette ödeme bilgisi yok ödeme bilgisi gelen kağıtta yazıyor tel açtım sgk il müdürlüğüne onlar diyorki biz 4. ayın 15 inde sisteme yükledik ödeme bilgilerini falan ama hala gözükmüyor acaba 4. ayın 15inden buyana e devlette ödeme bilgisinin gözükmemesi nedendir bilemiyorum 170 i de aradım onlarda tam bir cevap veremediler

Walera Sgk'dan gelen kağıda baktım orda kontrol muayene tarihi bölümü boş maaş bilgisi ise 01.03.2014 trh./17.05.2014 trh.arası 951.33 maaş bağlanmış toplam ödeme 2.441,75 tl yani 77 günlük maaş hesaplanmış ama senin de dediğin gibi internette maaş bilgileri yok ayrıca bu bilgiler evrak takip bölümünde de yok
bakalım 17 mayısta inşallah maaşımızı alıp göreceğiz...:))

hayır arkadaşım %56 oranla vergi indirimi alarak emekli oldum

mayısı bekle hemen göstermeyebilirler. bişr bekle mayıs ayını bence...

teşekkür ederim arkadaşım, 1995 yılı sgk girişim 5766 prim gün ancak bunun 3163'ü sgk 74.514 , 2603 gün özel sandık burdaki primi göremiyorum hizmet birleştirme yapılmamış internette size de şimdiden hayırlı olsun

Size gonderilen zarfta yani emekllik onay yazisinda kontrol tarihi boş ise emeklliginiz surekli onaylanmis hayırlı olsun bisey sorucam sağlık raporunuzu yani hastane raporunuzu hangi tarihde aldiniz

evet boş geçilmiş, çok teşekür ederim arkadaşım aralık ayı diye hatırlıyorum

sera;

Bende size teşekkür ederim.Benimde 1996 ssk girişim,6267 gün ve 173.000 toplam primim var.Bakalım bu şartlarda bana ne kadar maaş bağlayacaklar.

size daha çok bağlanacaktır diye düşünüyorum emekli maaşı hesaplama siteleri var buralardan da bakabilirsiniz

Emeklilik yazısında kontrol muayenesine dair bir ibare yoksa, emeklilik sürekli olarak onanmış demektir. İsterseniz bir süre sonra sigorta müdürlüğünene gidip dosyanıza da baktırabilirsiniz. Bu bilgiyi verirler heralde

Bülent bey emeklılıge basvuruken emeklılık kâğıdı geldıgınde kâğıtta ssk kontrol muayenesı koyuyormu

Murat eğer sgk kontrol muayene yi uygun görürse gelen evrak ta kontrol tarihini belirtiyorlar

Eğer kontrol koymazlarsa kontrol gerektirmez diye not düşülüyor

neye gore belırlıyor savaş kardeş raporum sureklı olsa dahı genemı kontrol koyuyor bu zamana kadr rapor sureklı olsadahı emeklılık kâğıdında kontrol olan varmı arkadaslr

Senin anladığım kadarıyla sürekli raporu vergi indirimin var eğer böyleyse sürekli emeklilik alırsın

evt kardeşim aynen ole kararsızım dahabasvurmadım korkuyorum evlıyım çocukta var ya ilerde olursa dıye pekı emeklılık için başvurunca ssk emeklılık tarıhını belırledıgı kâğıt bana geldıgınde kâğıtta kontrolda koyabılırmı cok soru soruyom kusura bakma kardesım

Sürekli olan raporu zaten kendileri vermiş bir daha kontrol koymazlarsa kardeşim sen emeklilik müracaat ını yap bence

haklısın kardesım sanıırm onumuzdekı hafta verıcem allah yardımcımız olsun ne dıyelım sanaallah rzı olun kardesım

Allah cümlemizden razı olsun inşallah hayırlısı ile kısa zamanda emekliliği ni alırsın

savaş kardesım dıger konu baslıgında raporun açıklamasını yazdım bı okursan

benimde durumum aynı.emeklilik onay yazısında kontrol tarihi boş.sürekli onaylanmış.bir daha kontrol falan istenirmi

Hayır, normalde istenmez.
Ancak sgk her zaman kontrol isteme yetkisine sahiptir.

Sağlık raporunda süreli veya süreksiz diye ibarede x işareti bulunur.Süreksizde x varsa kontrol istemezler fakat bazen iyileşebilecek tedaviler cıktığında kontrol isteyebilirler.

Emekliyim.
1.rapor %50 sürekli (sgk 1 sonrasına kontrol muayenesi.)
2.rapor %50 sürekli ve kontrol gerekmez şerhi (sgk 2 yıl sonrasına kontrol muayenesi)
3.rapor %50 2 yıl süreli (sgk 3 yıl sonrasına kontrol muayenesi)
4.rapor %50 2 yıl süreli (sgk kontrol şimdilik yok)

Varın siz ne anlarsanız anlayın. Matematik denklemi gibi.
6 yıl içinde 4 rapor kimi sürekli kimi süreli, kimi kontrol ister kimi gerek yok der. 4 raporuda veren doktorların ve sağlık kurulu doktorlarının hepsi farklı doktorlar. Hiç birinde Ankaraya takılmadı ve çok kısa sürede geldi. Sonunda sgk da baktı olmuyor kontroü şimdilik iptal etti. Hayırlısı.

okan01

benim vergi indirimim süresiz onaylandı sgk dan gelen emeklilik aylık bağlama evrağında kontrol tarihi boş dediğiniz gibi kontrol gerektirmez diye bir not yok.

Sgk binasında görüştüğünüz memura yada aylık bağlama servisine danışmanızda fayda var. En azından kontrol muayene tarihi atılmışsa 45 gün önceden müracaatı yaparsınız. Bendede öyle bir not yoktu ama maaş bağlama servisine tc kimlik numaramı verdiğimde kontrol muayeneye tabii olduğumu öğrenmiştim

okan01

nasıl yanı sen tel acmasaydin nasıl ogrencektin saçma degilmi bunu sormadinmi hangi hastalıklara kontrol isterler bi anlasam senin hastalığın neydi olan kardes

İşte bu kontrol hangi hastalıklara verilir Saçmalığını bende anlamış değilim. Benim hastalık bel kırığıyla omurilik felci paraparazi yanında idrar inkontinans ve anal inkontinans ve çekilen filmler EMG ler kronik yani iyileşmez olarak geçiyor.

Üst Alt