Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik belgelerinde kontrol muayenesi görünmemesi emekliliğin Sürekli olduğunu..?

Naptin peki kontrole gitinmi nezaman emekli olmuştur sen nezaman sonra kontrol gözüktü aydınlatirsan sevinirim

6 yıldır emekliyim şimdilerde 4 cü kontrole giriyorum kardeşim.

Peki okan kardeşim ilk kontrolün kaç sene emekliyken istendi kusura bakma çok soru sordum ...en azından bilgi sahibi olayım basıma gelirse

2 yılda bir isteniyor kardeşim. Öğrenmek küsür değildir kardeşim eğer cevaplarımla sana yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Allah razı olsun kardeşim benim sadece işitme inşallah istemezler kontrol hayırlısı artık Rabbim herşeyin hayirlisini versin seninle buradan 1 sene öncede konuşmuştur emekli olsammi olmasammi neyse hayirli geceler

İnşallah kontrol istemezler kardeşim allah gönlünde ki hayırlı muradını nasib etsin. Hakkında hayırlısı. Hayırlı geceler

benim raporumda vergi indirimimde sürekli inşallah kontrol çıkmaz piskoloji var diye

Son düzenleme:
okan01 sizden ricam var sizde sıkıntılar çekmişsiniz malül emeklilkde bende çok sıkıntıdayım bende malül emeklili konusunda ankara çaresi olmayan hastalığıma konturol muayenesi verdı 1yıldır sonuçlanmadı konrol muayesinde tekrar hastaneye gönderdiler ben çok çektim kısaltılmış olarak yazdım benim merak ettiğim cuma günü evrak takibimde varide nonun karşısında talep ve birde numara var acaba tekrar hastaneyemi gönderdıler 170 aradım anlamadı sizinde böyle yzı varmıydı

Keremcem 0312 415 03 49 numarayı ara burdan tc numaran ile öğrenebilirsin. Eğer tahsis numarası yazıyorsa evrak takibinde onaylanmış demektir.

ben zaten devamlı bu numarayı arıyorum sonucu bilmiyorum diyor önceki tahsiz numaramı biliyorum ama varide nonun karsındakı talep yazısını anlamadım sonuç kuruldan çıkmış

not tahsiz nonun karşısı boş

Tahsis no karşısı boş ise maalesef daha sonuçlanmamış demektir kardeşim. Allah (C. C) yardımcın olsun hakkında hayırlısını nasib etsin.

teşekkür ederim tedirginle heyacan içinde kaldım

Kerimce şu anlamadığın numara hangisi merak ettim buraya kopyalayabilirmisin

1x1.gif

Varide NumarasıVaride TarihiKonusu
27.07.2015
TALEP 53666 (11)
[SIZE=-1]AYRINTILARINI GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ EVRAKIN SATIRI ÜZERİNE TIKLAYINIZ. [/SIZE]
[SIZE=-1][/SIZE]
[SIZE=-1]
[/SIZE][SIZE=-1]YENİDEN ARAMA YAPMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ DÜĞMEYİ KULLANINIZ.[/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE]

Bu numara aylık talep tarihini yüzdeni falan kapsar. Bu numarayı sgk bilgisayarına girdikleri an senin bütün bilgilerin computure dökülür

bugün çok ardım ankarayı çok arardım sonuç söylenmedi biraz daha açıklarmısınız sonuç için bir ip ucu varmı çok heyecanladım

Vallaha kerimce bu devlet işi akıl ermez. Benim bir önceki kontrol muayenem 13 ay 20 gün sürmüştü

okan bey raporunuzda piskoloji varmıydı benim raporum sürekli vergi indirimimde sürekli çekiniyorum emekli olmaya

Üst Alt