Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik daimi olduktan sonra ihbar üzerine yeniden kontrol muayenesine çağrıldım!?

Karamsar484848

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Emeklilik daimi olduktan sonra ihbar üzerine yeniden kontrol muayenesine çağrıldım!?
Arkadaslar vereceğiniz bilgi benim için önemli 2012 yılında vergi indirimi alarak emekli oldum 2013 2014 2015 yıllarında kontrol muayenişine çağırdılar ve sonuda emekliliğim daimi oldu şimdi 2019 yılında ismini gizleyen birisi beni Cimere şikayet etmiş iftira atmış SGK beni tekrar kontrol muayenisine gönderiyor birde hakkımda suç duyurusunda bulunuyor şimdi ben ne yapacağım maaşı m kesilir mi mahkeme kararı mi beklenir ne olacak şimdi yardım edin

Karamsar484848 mrb
Geçmiş olsun sgk her zaman herkezi gerekli gördüğü yerde kontrole çağıra bilir eğer rahatsızlığınızda bir düzelme yok ise boşuna panik yapmayın kontrol sonrası
Maaşınızı almaya devam edersiniz.

Karamsar484848 durumunuzda düzelme
Olursa bile geriye dönük maaş talep edemezler
Ancak maaş kesilir eğer usulsüzlük var ise geriye dönük
Maaş istenir.

Kesilmemesi doğrudur zira sizin durumunuz kontrol sonrası belli olacak.Eğer maaşı kontroldan önce keserlerse bir yargıya varmış olurlar ki hukuki olmaz.Mağduriyet ortaya çıkar.

Emin misin kardeşim paraya çok ihtiyacım var üç dört ay kesilmesi beni çok mahveder o yüzden bazilari kesilir dedi ama memur kesilmiyecek dedi sen kesin bilgin varmı kesilir mi kedilmrzmi

Benim maasimı kestiler kontrol muayenesi 3 ayı geçtiği için sizin inşallah kesmezler

Ben kontrol muanesine bugün gittim daha yeni

Üç ayı geçtiği için demissiniz biraz açar mısınız o

Benide çağırdılar eskisehir şehir hastanesinden raporu aldım aynı oranda 3 ay içinde sonuç geldi ve tekrar raporu yetersiz bulduk ankara numune hastanesine şevk yazısı geldi bu arada 3 ayı gectigimiz için maaş kesildi

Ben 2018 de emekli oldum 2016 daki raporu teyid etmek için rapor yeniliyorum

Evet ilk rapor tarihinde yolsuzluk olmuş 2016 yılında

Sizin rahatsızlıklarını nedir

Kontrol muayenisi

Arkadaslar 2012 yılında emekli oldum vergi indirimi aldım üç defa kontrol a gittim ve daimi oldu fakat 2019 yılı itibariyle biri beni şikayet etmiş Cimere ve SGK beni kontrol a gönderdi maaşım kesilmesi raporu tekrar aldım DİKKAT ilaçlarını ben günde 1 adet alıyorum her eczaneden 7 kutu alıyorum yanlız raporunda 2x1 yazıyorMuş 3 ay gidecek ilacı ben 7 ayda bitiriyorum şimdi ankara iyileşmis olarak görüp oran vermeye bilirmi stresten öleceğim durum ne olacak ne yapmam laxim

Kimse yokmu oturan boğa nerdesin

sgk veya ankara ilaç alımlarının takibini yapıyormu ki..yani bu adam şu ilacı kullanmayı bırakmış demek ki iyileşmiş mi kontrole çağıralım bakalım diye!!??... BuTcHeR.. OturanBoğa

Herhangi bir yolsuzlık yoksa sorun yok no problem

Kontrol muanesi

Hastalıkların aynen devam ediyor
Pisikayatris. 40
Tansiyon. 10
Göz. 16
Tirihiledit. Bu yeni oran veriyorlarmi bilmiyorum. 750 çıkıyor yuksek
Bu durumda kontrol muanedinde sıkıntı cikarmi

Tansiyon kronikse, göz de kronikse bunlardan oranlar aynı olabilir. yalnız psikiyatrik teşhisiniz, ilaç kullanma durumu, kontrelleriniz yeniden değerlendirilebilir.

Geçmiş olsun.
1. Arkadaşlarin dediği gibi Sgk her zaman kontrole çağırabilir.
2. Size iftira atan birinden eminseniz rapor aldıktan sonra savcılığa iftira atılıp sizi sahtekar gibi gösterdikleri için şikâyet edebilirsin.
3. 3 ayı beklemeden bir an önce kontrolünü yap.
Allah yardımcın olsun

Karamsar484848..hocam hastalıklar ile ilgili genel anlamda sorun çıkarmı bilmiyorum ama işin içine psikaytri girdimi raporlar genel de süreli oluyor,belki senin için bu sorun olabilir...geçmiş olsun kolay gelsin..

Kontrol muanesi

Kontrol muaanem 18,06,2020 şimdi gitsem kontrol muanedine girsem yinede 18,06,2020 maaş almaya devam edermiyim

Karamsar484848..hocam belirttiğiniz tarihe daha 6 ay var ve şu an kabul etmezler gibime geliyor, müracatlar 3-4 ay önceden başlıyor buradan da takip ettiğim kadarı ile?..ama bence hocam yarın ilk işin sgk yı arayıp öğrenmek olsun daha detaylıca...kolay gelsin.

%40 rapor ile emekli oldum. Kontrolden sonra rapor oranım düştü. Ankara düzeltir mi?

Arkadaşlar ben geçen yıl tedavi ile kısmen düzelen diye yüzde 40 depresif bozukluktan rapor alıp emekli oldum şimdi kontrole gittim bir yıl sonra bugün tanı ayni depresif bozukluk tedavi ile kısmen düzelen ama oran yüzde 20 Ankara maliyeye gidecek Ankara oranı duzeltirmi niye 20 düştü herşey aynı

karamsar yenileyen depresif bozukluk 3029 şubat yönetmeliğine göre puanı100 de20 ve 100 de40 bilginiz olsun kısmen düzelen artık puanı100 de20 bilginiz olsun

Üst Alt