Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeklilik daimi olduktan sonra ihbar üzerine yeniden kontrol muayenesine çağrıldım!?
Benim maaş da kesildi. Hastane raporu SGKya yollamamış, arayıp sormasam haberim olmayacak. Adamların umrunda değil, ben de CİMERe şikayet yaptım, bakalım nasıl sonuçlanacak.
EN ÖNEMLİSİ İLK ÖNCE; SENİ CİMER,E ŞİKAYET EDEREK İFTİRA ATAN KİŞİYİ SENDE GİT SAVCILIĞA ŞİKAYET ET. İFTARA ATIP, HUZUR VE SUKUNUNU BOZDUĞU İÇİN. BUNU YAPMAZSAN O KİŞİYİ BİR BAKIMA DESTEKLERSİN. ŞÖYLE Kİ; SEN YAPMADIM DİYORSUN. MADEM YAPMADIN NEDEN SANA BU KÖTÜLÜĞÜ YAPANI ŞİKAYET ETMEDİN DİYE SORARLAR. TABİ KENDİNDEN EMİNSEN.
1. Raporda usulsüzlük yoksa, en kötü senaryo; bu hasta iyileşti. oranın düşer. emekli maaşın kesilir. SADECE
2. Raporda usulsüzlük varsa; maaş ta kesilir. geriye dönükte faiziyle alınır. hakkında dava açılır.
3. SGK herkesi kontrole çağırıyor. o nedenle şikayet olduğuna eminmisin ?
4. ilacı böyle, şöyle kullandım diyorsun. böyle düşünce nereden geliyor anlamadım.
olasılıklar üzerine düşünürsen insan hep üzülür. kurulda yönetmeliğe uygun verildiyse neden onaylamasın? (ama kalkıp tıp 2 şekere 40 verilirse düşürür tâbi. yada uyku raporu alınmadan oran verildiyse düşürür tabi, mr raporu yoksa oran düşürür tabi, emg raporu yoksa düşürür tabi...)
şu durumda da onay ne zaman gelir Allah bilir. inşallah tez zamanda olumlu gelir.