Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik Dilekcesi verdim, ama SGK sitesinde gözükmüyor!?

mehmet4242

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 11.02.2015 tarihinde %59 raporumun dilekcesini verdim ortalama kaç ayda maaş bağlanır birde SGK evrak takipde halen gözükmüyor normal midir ?

hayırlı olsun sgk ya müracaat esnasında yatırılan prim gün ve bağlanacak maaş hususunda bilgi verdilermi

arkadaşım ben 30 ocakta başvurdum 20 günde evıme zarf geldı...bıraz bekle

Abiler dogru sölüyorsunuzda herkez SGK evrak takipden bakıyor ondan sordum birde. en düşük kaç para gelirki

Hiçbir bilgi vermediler

Bilen yokmu

Gun sayisi birde tl olarak kac tl kazanc var onu yaz anlayanlar cevaplasin

Gün SSK:4021
Bagkur:1750 Toplam Kazanç: 125.523,11

Son Yatan Maaş :2.130,05

Arkadaşlar tahmini bi kaç para baglarlar en az

Arkadaşlar tahmini birşey sölerseniz çok memnun olurum

mehmet4242;

sana sole dıyım benım bı arkadaşım 250bın tl kazançla 6500prımle 1490aldı 3 ay once burdan hesap edersın artık

Sgk evrak takip no

Ben 11.02.2015 de dilekçemi verdim ama ne maaşımı öğrenebildim nede ne durumda oldugunu bu evrak takip no verdiler nereye yazcam sgk evrak takip sitesine tc mi yazıyom çıkmıyor bişey

mehmet4242,
Neden acele ediyorsunuz bağ-kur ödemeniz olduğundan dolayı ssk bağ-kura yazı yazmıştır teyit etmek için süreç biraz uzun sürebilir ama bir kaybınız olmayacaktır.
01.03.2015 tarihinden itibaren emekli maaşınız birikmeye başladı.Süreç sonuçlandığında paranızı toplu olarak alacaksınız

officer,
ya acele ettigim ne sgk evrak takipde var nede e devlette hiç bi yerde gözükmüyor ki. 1 ay 1 hafta oldu normal mi hiç bi yerde gözükmemesi millet 1 ay olunca maaşını çekiyor biraz şüpelendim doğrusu

mehmet4242,
O zaman SGK ya gidin sorun neden evraklarım, evrak takip sisteminde görünmüyor diye..
ayrıca şuradan TC kimlik numaranız ile evrak takibi yapın bir çıkacak mı bakalım..
EvrakIzle.jsp

Kardeş bende ilk, 15.01.2015 tarihinde başvurdum hala bekliyorum, bu işlerin standartı falan yok kimi, 20 günde kimi 2 ayda, kimileri 3 hatta öyleleri varki 6 ay ve üzeri bekleyenler var siteyi takip edersen gayet açık bir şekilde bunu anlayabilirsin.

Anladım maaşımın kaç para oldugunu felan görseydim iyiydi neyse hayırlısı

6000 günüm aldıgım son maaş 1700 lira ne kadar baglanır maaşım.?

Mehmet izninle yeni konu açmayım dedim.Benimde nefrotik sendromdan ödem şartını karşılamadığımdan malulen emeklilik kabul edilmedi bağkurdan. yaşlılık emekliliği için günüm yeterli oran tespiti istedik ankara kocatepeye gidicekmiş dilekçe dosyam evrak takipte girmemişler oran tespiti başka sitedenmi bakılıyor bilgisi olan varmı.

Oran tespit sonucu da yine sgk'daki evrak takipten izlenebiliyor olmalı. Orada çıkmıyorsa, başka bir yerden takip mümkün değil demektir adiyge

Teşekkür ederim çıkmış geç göndermişler demek ki Ankaradaymış şuan dosyam.

Emeklilik dilekcesi verdim haber yok

Herkeze iyi akşamlar 11.02.2015 tarihinde emeklilik dilekçesi verdim halen haber yok gidiyorum iş yogunluğu çok diyorlar sgk nın tc ile evrak takibine bakıyorum evrak bulunamadı diyor ne zaman gelcek bu emeklilik şaştım kaldım

ALBAYSUSİ

var ama emeklilik kaydı na giriyorum e devletten gene gözükmüyor emeklilik kaydınız yok dior başka bi yerdenmi bakcam ki ?

arkADAŞIM EMEKLI OLABILIR YAZISI GELDIMI evıne sgk den geldıyse sen işi bırakıptamı emeklılık dılekçesı verdın ? eger bunlar tamamsa sgk uyuyo demektır sen bır yakınını alda sgk mudurune şikayet et okadar surmez bızımkı 20gun surmedı ama vergıındırımı belgemızı çok onceden verdık oayrı (vergı ındırım belgesı onaylatımı bır ıkı ay surer)

Vergi indirim belgenizi önceden verdik demişsiniz benim emekliliğime 3 ay var önceden vermelimiyim sgk ya

evet belgeyı iş yerınden al fotokopısını aslını vermez sgk ye gotur onlar malıyeye sorucak evrak takıpten takıp et kabul olursa eve emeklıolur yazısı gelır adres vermeyı unutma emeklı olur yazısıyla kıdem tazmınatını alıp emeklı oluyon okadar anlamadıysan forum mesajlarını ıyıce oku bılgı edın

Üst Alt