Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik döneminde ehliyet değişim işleminde sorun olur mu?

dalgıç007

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm ben 1994 te b sınıfı ehliyet aldım 2007 /65 epilepsi raporu aldım 10 gün içinde emekli olucam ehliyet yenileme işlemi yaparken sistemde epilepsi olarak emekli olduğum gözükürmü yoksa emekli dilekçesini vermeden ehliyetimi mi yenileyim fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler yada ehliyetimin iptal olması durumu varmi

dalgıç007

Merhaba
Epilepsi hastaları ehliyet alamaz diye biliyorum ( bayılma , sara krizi vs riski olduğundan) araştırılması gerek.

Sayin oturan boğa

1994'ten beri B-sınıfı ehliyetim var.
2006 da epilepsi ile ilgili /65 engelli raporu alıp vergiden muaf oldum bir hafta sonra vergiden emekli dilekçesini vericem ama ondan önce ehliyet yenileme için başvuru yapıcam yani sistem de görünü mü..

Not:epilepsi hastaları ehliyet alamaz bunu biliyorum epilepsi nöbeti gecirmiyorum artık ama hem emekliligim hem ehliyetim yanmaması için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler..

dalgıç007

Ehliyeti yenilediğiniz an epilepsinizin olduğunu beyan etmek zorundasınız. Bence ehliyetinize hiç dokunmayın.
Vergi indirimi ile emeklilikte ehliyete dair bir değerlendirme olmaz. Onun için emeklilik sürecinde ehliyete zarar gelmez.

Üst Alt