Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için başvurdum. Sonucu nereden nasıl takip edebilirim?

Nec@ti_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Selam

Arkadaşlar ben 30.01.2012 tarihinde emekli oldum evraklar vs aynı günde hallettik...
bana önümüzdeki ay maaş bağlanır dediler
evrak takip no ile evrağı takip ediyorum

20 gün sonra maaş alabilcekmiyim ?
yoksa tahsis no ya göre mi ödeme yapılıyor eğer tahsis no gerekliyse nasıl temin ederim o numarayı
yada maaş bağlandığındamı numara verilir...

kusura bakmayın yeni emeklilik + heyecan var...

Size şu anda tahsis talep no verilmiştir.
Tahsis numarası evet emekli maaşınız bağlandığında verilir,size gelen evrakta da yazacak.
Evet maaş ödemeleri tahsis numarasının son rakamına göre ödenmektedir.
Bu ay alabileceğinizi zannetmiyorum ama 1 Şubattan itibaren maaşınız işlemekte,ne zaman ödenirse ödensin birikmişle birlikte alacaksınız.
Hayırlı olsun.

e devletten takip edebilirsin..tüm bilgilerin oraya işlenecektir...sanada posta ile evraklerin gelir bir hafta içinde ..ilk maaşın ptt den alacaksın...ondan sonra seçimini kendin yaparsın...e devletten halledebilirsin....Hayırlı olsun...güle güle harca maaşını...

Onbeş günde turkiye.gov.tr de görünüyor. Bende evraklarımı 26.01.2012 de teslim ettim bu gün emeklilik kaydı sorgulayınca tahsis numarası falan çıktı. Emekli aylık bilgisine maaş bölümü boş ama yakında oda görünür diye düşünüyorum.

Ufukalp;
bana sadece evrak kayıt no verildi...
evrağınızı bu numaradan takip edebilirsniz denildi.

10 gündür emekliyim bugün öğrendim tahsis no ödemesiyle yapıldığını maaşların :)

artık Devletin insifiyatıne kaldık inşllah ödeme Mart ayında yapılır..

Teşekkürler Sağolun...

seher35;
e devletten takip ediyorum şu an için her hangi bi görüntü yok demekki daha zamanı var...
evrak geliceğinden haberim yoktu...
bunu öğrendiğim iyi oldu.

herkes için hayırlı olsun
teşekkürler

k.ergun;
sizlerinde hayırlı olsun

maaş bölümüde ilk maş yatırıldıktan sonra heralde aktif hale gelicektir o bölüm...

teşekküler ...

merhaba ben de bağcılar sigorta müdürlüğünden emeklilik için başvurdum 01.02.2012 fakat türkiye.gov.tr den veya sgk nin evrak takip sitesinden emeklilik başvuru durumumu öğrenmek istediğimde emeklilik kaydı bulunamamıştır ve evrak bulunamadı şeklinde hatalar alıyorum. bu normal bir şey mi daha beklemeli miyim yoksa bir aksaklık mı oldu müdürlüğe tekrar gitmem gerekir mi?

ev'e evraklar geldi 20.03.2012 maaşımı gidip çekebilceğim yazıyo

henüz e devletde gözüken bişey yok fakat

e devlet aylık bilgisinde net aylık tutarı 213 TL ek ödeme 213 tl gözüküyo bu nedir anlamış değilim ?

Evraklar geldi diyorsunuz,elinizdeki evraklarda yazar aylık miktarınız.
Ben o 213 tl nin 2,5 aylık ek ödeme olduğunu,aylık miktarının henüz işlenmediğini düşünüyorum.
Hayırlı olsun.

Ufukalp;

aylık miktarım ne kadar alacağım herşey normal sadece ordaki 213 tl kafamı karıştırdı açıkcası...
ek ödeme de evrak da 135 tl yazıyo

aylık başlangıç tarihi = 01.02.2012
ödeme yapılcak tarih = 20.03.2012

yani 50 günlük bi ödeme yapıyor

Henüz aylık bilgisi girilmemeiş bence. Oradaki toplam ek ödeme miktarı olmalı...

aylık bilgisi henüz gözükmüyo...
ne zaman gözükür bi bilgim yok
tahminim 1 veya 2 güne kadar gözükür...

2 aylık ek ödeme olabilir diye bende düşünüyorum...

teşkkrler saygılar...

herkese meraba

yeni konu açmamak için daha önceden açtığım konudan bişey sormak istiyorum
bi çok bilgiyide burdan öğrendim sayenizde... teşkkrler...

emekli olduktan 50 gün sonra ilk aylığıı aldım...

maaşınız 2 ay veya daha fazla süre ödenmediğinde toplu halde ödemede devlet faizle ödeme yaparmı...?

yani birikmiş aylık tutarı + ek ödeme evrak da belirtilmişti...

net aylık tutarı altında farklı bi ödeme yapıldı

yani beklediğimden fazla geldi

hala net maaşımı ortaya çıkarabilmiş değilim...:))

slm hayırlı olsun
eve gelen postada birikmiş aylık tutarı + ek ödeme X ücreti biz bilmiyoruz
aldğın toplam maaştan X ücreti çıkar kalan net mart ayı emekli maaşın oluyor.
hayırlı olsun maaşım fazla diyende var arkadaşlar.

onder1010;

tamam teşekkür ediyorum sağolun...

Herkese Meraba

emekli ödeme bilgileri her ay yenileniyo onu biliyorum fakat

emekli aylık bilgisi bölümü değişir mi , her zaman sabitmidir...

teşekkürler...

Necati Bey selmalar Benimde aylığım 1 mart itibari ile bağlandı , eve gelen kağıtta 1888 tl aylık, ek ödeme görünmüyor , 01/04/2012 - 24/04/2012 birikmiş tutar 3336 tl ; e devlette şu an sadece 213 Tl ek ödeme görünüyor kafam karıştı . sakıncası yoksa sizin maaş bilgilerinizi öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.

alper bey meraba
eve gelen aylık bilgilerinizle e devletde görünen bilgiler farklı oluyo 1.ay da
e devlet de ne görünüyosa o dur ödenecek olan
bana gelen evrakda ek ödeme 132 tl gözüküyordu
fakat e devlet de 213 tl idi...

evrak da toplam birikmiş ödeme 3500 tl

e devlet de görünen ve bana ödenen 5550 tl ödeme yapıldı...

e devlet de görünen 213 tl ödeme yapılıyor
sanırım prim veya başka bi uyglama var ilk ay...

slm bende dün 3 derece özürlülükten %44 emekli dilekcemi verdim 30 kasım 2012 maasa ne zaman baglanırım veya ne zaman maas almaya baslarım 4100 gün falan olması lazım primi en düsük ne kadar maas alabilirim saygılar

45 gunde emeklilliğiniz sonuçlanır.ortala 800 civarı alırsınız.

peki calısmaya ne zaman baslarım birde bu özür oranı benimki %44 maası etkiliyormu bi arkadasım var o %50 raporla emekli 910 tl alıyor saygılar

Merhaba 26,12,2012 de dilekçe verdim ama sgk evrak takibinde hiçbirşey çıkmıyor.bir sorun mu var yoksa geçmi yazılıyor.

Böyle olur Serdar bey. Ocak sonunda ancak takip edilebilir hale gelir...

Teşekürler ,ama evrak ellerindemi yada bir aksilik mi var diye günler zor geçiyor.en azından SGK EVRAK TAKİPTE görünmesi lazım. 1 ay sonra eve posta gelmesi ile aynı anda evrak takipte çıkması ne anlam...bugün 2 hafta oldu hiç bir haber yok..

yok be ne 800 tl si bana 740 tl emekli maası baglandı gerci bunada sükür ama anlayamadıgım bu kadar az olmamalıydı diye düsünüyorum

Üst Alt