Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için başvurdum. Sonucu nereden nasıl takip edebilirim?

Ali bey hayırlı olsun,sizden ricam,,Ben dilekçe vereli 2 hafta oldu ama , sgk evrak takibinden göremiyorum ne zaman görünüyor..birde ,gerçekten maaşlar düşük gözüküyor kaç bin tl toplam piriminiz vardıki 740 tl bağlandı.bende 25 aralık 2012 de dilekçe vermiştim ama akibetini çok merak etmekteyim.

sgk maliyeye yazı yazıyor vergi indirimi konusunda o yazı gelince hemen maası hesaplanıyor

Ben ama ekim ayında emekli olabilirmiyim diye dilekçe vermiştim,o zaman vergi indirim belgemi de koydum.bana dedikleri yazı o zaman yazilmiştı...ki ona göre eve posta geldi ...3680 günün yok.şimdi tekrar mı soracaklar ,dosyada maliye teyidi varki 3680 gün dediler.

ali bey.acaba kaç gün sigorta priminiz vardı.ve maaşınız ne kadardı.

çok şükür tr gov de görebildim,ama sadece emekli vede bağlama oranını yazıyor.bu ay maaş heralde yetişmez gibi geliyor.

alya ne kadar toplam pirim vardı yazarsan sevinirim.

yani tl olarak..örnek benimki 71,000 tl.

Merhaba Arkadaşlar formu okudum kimi arkadaşlar hemen kimi arkadaşlar 15 günde evraklarını e-devletten takip ettiklerini söylüyorlar fakat ben 17.06.2013 tarihinde müracaat etmeme rağmen hala evrak takipte göremiyorum e-devlette ise emeklilik işlemlerinde işlem yoktur yazıyor. ne yapmalıyım 5 ay ankaradan vergi indirimi gelmesini bekledik 5 ayda emeklilik işlemini mi bekleyeceğiz 20 günde hatta 1 haftada emekli aylık bağlanacağı sgk da devrim söylentileri ne oldu bilen ve fikri olan arkadaşlar açıklarsa çok memnun olurum.

Sahara : 31/05/2013 Tarihinde tahsis talep dilekcemi verdim. Evrak takipde sadece dilekcemin alindigi gorunuyor. 5 gun once SGK aradim ve dosyamin akibetini sordugumda , hala maliyeye vergi indirim belgemi sormamislar bile. 35 gundur en ufak hareket yok ..

daha ben evrak takipte evrağın alındığını bile göremiyorum yazık ya bu zamanda bu kadar çile olmasa bu gün bir SGK ya gidip sorayım

merhaba Bülent kardeş ben 24.06.2013 günü ssk başvurdum emeklilik işlemleri için 01.01.1986 ssk girişim 4047 günüm var yüzde ellisekiz raporum var emekliliğim ne zaman maaşa bağlanır talep tahsis numasıda verdiler selamlar

124.06.2013İSTANBUL SGİM MALTEPE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
225.06.2013İSTANBUL SGİM MALTEPE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5ZİMMETTEN ÇIKARILDI Bülent kardeş evrak takipte böyle bir yazı yazıyor sizce ne anlama geliyor

merhaba selim arkadaş evragın ne oldu bende 24.06.2013 de verdim emeklilik için dilekceemi evrak zimmetten cıkarıldı diyor evrak aramada şu an sanırım maliyeden haber bekleniyor vergi indirim sorgulamasında acaba daha ne kadar bekleriz senin evragından haber varmı saygılar

17.06.2013 günü emeklilik için müracaat ettim evrak takipte hiç bir şey göremiyorum dün 10.07.2013 te sgk ya gittim daha dosyam masa üstünde günleri bile toplamamışlar hani 20 günde bağlanan maaşlar bakan SGK da devrim yaptık diyor sanırım devrimleri karıştırdılar.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar , 40 gün önce "yaşlılık aylığı için dilekçemi verdim , Nette emeklilikle alakalı bilgi ararken sitenizi buldum ve buradaki bilgiler , nette çok az yerde bulunan gerçekten önemli konular . Sizlere , maaş konusunda bir şey sormak istiyorum , arkadaşlarımla değişik rakamlar çıkarıyoruz , bir de sizlerden fikir alayım dedim , ben ne kadar emekli maaşı alırım ?, cevaplama yapan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

E devlet sayfamda "tahsis nosu verilmiş .

1987 - 1995 arası , 156 gün SSK var
1996 -2010 arası ( 14 yıl , 4 ay 6 gün "normal bağkur ödedim , 12 basamaktan terk ettim )
2010-2014 arası ( 3,5 yıl , yani 1266 gün SSK asgari ücretten ödedim )
Bakmakla yükümlü olduğum sadece eşim var , 53 yaşındayım.
Gösterge : 9475.
Aylık bağlama oranı % 66.
Maaş farkı : 80 .01

En iyi "Evrakizle JSP" den izleniyor bence .

Üst Alt