Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeklilik için hastaneden aldığım rapor edevlet sitesine düşer mi?
Ben 3 Ekim de emeklilik için başvurdum ancak bana raporun 1 aya düşer dedi emeklilik süreci devam ediyor ama sağlık raporu da e devlete düşmedi normal mi
@ceren., engelli raporu ayrı emeklilik için verdiğiniz rapor ayrı engelli raporu bir hafta içinde çıkar onda aldığınız oranlar yazar emeklilik için verdiğinizde oran yazmaz sgk ya gider onlar oran verir o oran emeklilik için geçer sadece
9 EKİMDE emelilik için başvurdum ancak hala sonuçlanmadı sgk kayıt oluşturdum verilen cevap sağlık kurulu raporunuzu henüz çıkarmamış dedi 2.5 aydır rapor çıkmaması normal mi? ve engelim gözle görülür engel.
Büyük ilde yaşıyorsan çıkmaması normal 4 5,ayı buluyor genelde biraz daha sabretmek lazım ara karar da çıkabilir belki çıkmazsa ret,de gelebilirim bu sefer itiraz süreci başlar
Geçmiş olsun inş uzuv kaybı olanları emekli ediyorlar genelde biraz daha sabret e devlet dys üzerinden sürecini takip edebilirsin başvuru yaptığın tarihi 20 gün sonrasını girerek aratabilirsin
Merhaba bende 20 kasımda heyete girdim en son 1 aralıkta Sağlık kurulunda gözüküyor Tekirdağ da yaşıyorum bizim evrakları İstanbul bakıyormuş bölge Sağlık kurulu
Valla engelli emeklilik sadece inyernette yazanlar gibi olsaydı keşke 1 senedir uğraşıyorum hala sündürüyolar yok şu yok bu ayıp be heleki o kanun çıktkktan sonra hepten zorlaştırdılar yazılanlara göre olmalıyız ama nerdee
@güllerin efendisi bekliyoruz mecburen çalışmadığım için gss de çıktı hepsini ödedim ocak ayında 2bin TL olacak diyorlar gss bide bu var aksi bipolarım ben ilaçlarımda var gss ödemediği ilaçta zor para çıkıyor