Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[SIZE=5]293[/SIZE] gün sonra istediğim
Zaman emekli olabiliyorum. [SIZE=5]4C den 5434 SK İLE[/SIZE]
(450 gün Askerlik
Borçlanması yaparsam)
1 AĞUSTOS 2023
[SIZE=5]287[/SIZE] gün sonra istediğim
(450 gün Askerlik
Borçlanması yaparsam)
1 AĞUSTOS 2023
Bende bugün verdim dilekçemi ama ne zaman sonuçlanacağı ile ilgili bilgi vermedi memur, yakın zamanda başvuranlar dan sıcak bilgi alabilir miyiz acaba ne kadar sürede başvurularının sonuçlandığını
[SIZE=5]281[/SIZE] gün sonra istediğim
(450 gün Askerlik
Borçlanması yaparsam)
1 AĞUSTOS 2023
Benim 1080 kaldı ama aynı yerde devam edicem mecbur tazminatımı almak için emekliligimi isticem o zaman da aynı iş yerinde 15 yıllık olmuş olucam inşallah 3 yıl kalan sürem 1080 gün
Az önce e devlette emeklilik kaydı sorgulaması yaptım ve nihayet kaydım oluşmuş tahsis numaram verilmiş, 1.11.2022 de maaş başlangıç tarihi yazıyor, sgk evrak takip de hayla bi ilerlememe yok ama işleri yapıyorlar herhalde en son bitince oraya toplu olarak giriyorlar diğer bekleyen arkadaşlarımız da inşallah tez zamanda sonuca ulaşır
Benimde arkadaşlar son 1 yılım 2023 Kasım ayı inşallah prim doldu sigortalılık süresi bekliyorum ama hala çalışıyorum tabikide bu şartlarda emekli olsamda çalışmaya devam gibi görünüyor.