Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için şafak sayanlar

Hocam, SSK emeklisi olmayı geçtim. Hatta bırakın SSK'yı EKPSS ile atandıktan belirli bir müddet sonra memuriyet üzerinden emekli olmayı geçtim. Yosma evladı olan sözde yerli ve milli İşverenler müsveddesi, ikna kabiliyetim sıfır olduğu için işe almıyorlar beni. Sağlam torpilim falanda yok hiçbir yerde diğer herkes gibi. Çevrem kısıtlı. Istanbul/Ataşehir gibi bir yerde ikâmetgâhımın olmasına rağmen. İçeri aldırtmak istiyorsa reisimiz eğer buyursun aldırtsın diyeceğim ama onu da yapmazlar direkt Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine ömür boyu kodeslik olurum. Abartılı bir şekilde.

4C EMEKLİLİK ŞARTLARIM
16 TAM YIL ve 5.760 GÜNLE

1 AĞUSTOS 2025
TOPLAM KALAN=454 gün

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, işyerinin sigorta pirimi' ni erken yatırmasını takiben bugün sigortaya gittim vezneye engelli raporumun fotokopisini ve vergi indirim belgesini verdim görevli memur sigorta girişime, sigorta süresine, sigorta primimi baktı emeklilige hak kazanmışsınız bunun sonucunda tarafıma emekli olabilir yazısı verdi. bunu iş yerine götür (emeklilik ve toptan ödeme) no 8 kodlu çıkışını yapsınlar sonra tekrar vergi indirim belgesiyle gel dedi iş yerine gittim çıkışım yapıldı sonra sigortaya gittim vergi indirim kağıdını verdim bana bir form verdi buna'da isim soyisim ikametgah ve maaşın hangi bankaya yatmasını istediğiniz banka isimlerinden birini seçtikten sonra formu imzaladım vezneye verdim bana evrak takibi için tahsis numarası yazan bir kağıt verdiler ve emekliligim sonuçlanmasını bekliyorum önümüzdeki günlerde hepsi 1 günde bitti bilgi amaçlı bunu paylaştım umarım yardımcı olur.

Memuriyete başlama tarihim: 01 Temmuz 2015
Şu anda SGK prim gün sayım: 3210 gün
Emekliliğe hak kazandığım tarih: 01 Temmuz 2030

Şuraya yavaştan kendime yer ayırayım zaman hızlı geçer o gün nasip olursa geçmiş mesajıma bakar vay be zaman ne çabuk geçmiş derim.

@ayDÜNYAvazo,

Zaten günümüz şartlarında emekli olunmaz. Ben çok büyük aksilik olmazsa devam edeceğim sadece zaman hızlı geçiyor geriye dönüp anı kalır diye yazdım.

Vergi indiriminde emeklilik

16.07.2024 Şafak : 38

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@samedo99,

Benim 225 gün Fiili Hizmet Zammı ile birlikte ve 2.615 gün SSK hizmetimle toplam olarak 5.630 günüm bulunmakta.

4C KADROSU
5434 SK İLE

EMEKLİLİK İÇİN
16 TAM YIL
5.760 GÜN PRİME TABİYİM.

Son düzenleme:
Kardeşler hepiniz emeklilik bekliyorsunuz zira bugün sadece emekli maaşı ile Einstein olsanız geçinemezsiniz bunu da dikkate alın.

@faruksinan,
Emekli maaşları rezil rüsva durumda.
Onu mu kast ettinizdi.

-BEN GENEDE EMEKLİ OLMADIĞIMA/OLAMADIĞIMADA ÇOK DUA EDİYORUM.

Son düzenleme:
hayatımda belki de en kararlı olduğum konu emeklilik kararı oldu hiç bocalamadım hiç geriye yönelik pişmanlık duymadım zira o kadar ciddi bir bezginlik vardı ki bugün olsa gene hiç düşünmeden emekli olurdum

Engelli veya Malül emekliği aylığı alan arkadaşlar herkes maaşını yazabilirmi?

@Escape26051983, hocam bende senin durumunda gibiyim. Benim sigorta girişim 31.07.2002 ama ozaman ben 15 yaşındaydım. Biterse 18yaşından itibaren sigorta girişi sayılır diyordu bilginiz varmı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eğer intihar etmezsem 2055 Ekim 5 de emekli olacagım. Bu şartlarda kimse emekli olmaz

Üst Alt