Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 04 kasım da müracaat ettim 21 aralıkta maaş aldım ilk maaş ve biriken para ...müracaat ettiğin günden maaşın işlemeye başlıyor ben 04 kasımda müracaat ettim 20 kasımda e devlete baktım tahsis numaram gelmişti bile
slm bi ricam olacaktı bilgin varsa şu anda özel sektörde çalışıyorum %40 ankaradan vergi indirimim var pirim 7050 vergi indiriminden yaralanarak emekli olsam ne kadar aylık alırım bi bilginiz varmı lütfen cewap
benim 20 gün bile bulmadı cevap gelmesi e-devleti takip edin tahsis numaranız çıkınca işlem olmuş demektir
ben ilk maaşı aldım girişim yapıldı şuan çalışıyorum aynı yerde EvrakIzle.jsp buradanda takip edebilirsiniz aşamaları
ben 25 aralıkta istanbulda dosyalar verdim vergi indirimi için 17 gün oldu dosya ankaraya gitmemiş bekliyor istanbulda bu gidişle daha çok şafak sayarım ben.
slm arkadaşlar bir şey soracam vergi indiriminden yaralanıyorum emekli olursam vergi indiriminden ne kadar aylık alırım bilen varmı pirim 7000 gün özür oranı %40 bilgisi olan varmı lütfen tşk
Merhabalar arkadaşlar ben yeni çıkan yasada emekli olmak istiyorum, yanlız kafama bir şey takıldı sormak istiyorum.
Malulen emeklelik için şöyle bir şart varmı: Malulen emekli olacak kişi çalışığı son işyerinde en az 3.5 çalışmış olması gerekmektedir.
Böyle bir şart varmı?
Selam arkadaşlar. Benim de dün 3760 günüm doldu %48 ÜÇÜNCÜ derece vergi indirimim var. Bu ay sonuna kadar emeklilik başvurusu yapıcam..hey gidi günler hey,bakın zaman geçip gidiyo işte..