Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben taze çıtır emekliyimde ordan biliyorumyav arkadaş 715 lirada az beya yinede allah bereketini artırsn artık trt haberleri izliyorum emekli zammı nezaman diye henüz ziraat bankasında maaş kuyruğuna girme zevkini tatmamış olsamda
Madem o kadar meraklısın maaş günlerinde bekle kuyrukta kendi maaşını çekmesende çekemeyen emeklilere yardımcı olursun maddi zevke varamasanda manen zevkine varmış olursun
arkadaşım benimde 01/10/2013 yani 273 gün sayıyorum.(%40 polyosekeli 01/10/1996 sigorta girişim var.5700 günüm oldu şimdilik.vergi indirimimde var.)ne kadar maaş alırım acaba.220 milyar matrah oldu.acaba emekli olurken tekrar hastahane olayı varmı bir dha uğraşmayalım
aldığınız parada gözüm yok insan neden emekli olmaz maaşı iyiyse tabi benimgibi 880 alıyor olsanızdamı emekli olmayıp çalışmaya devam edersiniz benim günüm gelse hemen emekli olurum tabi ben şuan çalışırken 2 bin 2,500 alsam bende emekli olmam bukadar basit menfaat yani.