Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik işlemlerine nereden ve nasıl başlamalıyım?

nihayet kararimi verdim.....

Mrb arkadaşlar 30 ocakta emeklilik başvurusu yapicsm çok düşündüm allahin izniyle bakalim inşallah problem cikmaz

Çalışma

merhaba 08 02 2014 tarihinde hipofiz ameliyatı oldum buna bağlı olarak %60 iş görememezlik raporum var %60 vergi indirimi kabul
edildi vergi indiriminden emekli oldum şu anda sigortalı bir işe girsem emekli Aylığım ne kadar kesilir?
ve sigortalı işi bıraktıktan sonra emekli aylığımın tamamını Almam güç olurmu Teşekkürller ;)

niye kesilsinki sadece calistigin yerde işveren sdgp öder maasindan herhangi kesinti sozkonusu degil

Emeklilik basvurusi

Arkadaşlar bugün emeklilik başvurusu yaptım bana hiçbir numara vermediler sadece maaşını pttden alabilirsiniz dediler hayırlısı artik

Emeklilik basvurusi

Arkadaşlar bugün edevlette emeklilik kaydı çıkmış yalnız kafama takılan birsey var benim prim günüm 7220 ama edevlet emeklilik kaydinda 6865 gözüküyor yoksa hesaplama yapılırken ilavemi olacak yardimci olurmusunuz lutfen

arkadaşlar ben yenı emeklı oldum emeklımaası.comda hesaplamıştım aynısı cıktı bılgınıze

Üst Alt