Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik sürecimi nereden takip edebilirim?

fethi76

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar herkese iyi akşamlar
bugün sgk ya emeklilik için başvuru yaptım ve evraklarımı içeriye verdim
bundan sonraki süreci ve işlemlerin takibini internet üzerinden nasıl takip edebilirim
saygılarımla

e-devletten takip edebilirsin kardeşim. e-devlet şifresi al. 4tl karşılığında postaneden alabilirsin. sonra e.devlete girerek takip edebilirsin... hayırlısı olsun kardeşim.

şağol sedat kardeşim Allah herkese nasib etsin
benim edevlet şifrem var. arama motoruna ne yazmalıyım?

iyi akşamlar
edevlette dün maaş bilgilerim haricinde bir takım bilgiler girilmiş
aylık bağlama oranları, tarafıma verilen tahsis nomu , toplam prim günüm vs. gibi
maaş bilgilerimi ne zaman görebilirim?
bilgi vericek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
saygılarımla

Benim maaş bilgilerim , maaşı çekmeden 3 gün önce görülebiliyor .

sn. tuna bey
emeklilik müracaatımı 30/09 da yaptım. henüz bağlanmadı maaşım

Farkındayım , o bilgiler emeklilik karararınızdaki bilgiler bence ! , emekli olmuşsunuz yani ! , şimdi size posta veya tel mesajı yoluyla bilgi gönderecekler , şuradan şu kadar çekeceksiniz diye , dediğim gibi 2-3 gün önceden gözükecek , e- devletten ,"maaş ödeme bilgileri" bölümünden takip ediniz.

iyi akşamlar
30/09/2014 de tuzla sgk ya emeklilik başvurusunda bulunmuştum.
evrakizle.jsp sayfasında evrak bağlama kararı satırında görünenler emeklilik sürecimde ne anlama geliyor.sürec tahminen ne zaman sonuçlanır
bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
1 30.09.2014 İSTANBUL SGİM TUZLA SGM EMEKLİLİK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 30.09.2014 İSTANBUL SGİM TUZLA SGM EMEKLİLİK SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
3 17.10.2014 KURUM DIŞINA ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ
4 17.10.2014 İSTANBUL SGİM TUZLA SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN-GİDEN EVRAK) SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
5 17.10.2014 İSTANBUL SGİM TUZLA SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN-GİDEN EVRAK) SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
6 17.10.2014 ŞAHIS TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
7 17.10.2014 ŞAHIS ZİMMETTEN ÇIKARILDI

bu konulardan benimde heberim olsa çok iyolur çunku bende aynı konumdayım.

fethi76;
turkiye.gov.tr den emekli ödeme bilgileri linkine tıklayın bi bilgi var mı.
veya provizyon sorgulayın o siteden orda emekli yazıyorsa hayırlı olsun. tarafınıza tebligat yapılmış gibi şuan postada muhtemelen evrak.

10 haneli emekli tahsis numarası verilmiş edevlette , yine edevlette ödeme bilgisi sayfasındada tahsis numarası gözüküyor ancak ödeme bilgisi yoktur yazmakta

fethi76;

hayırlı olsun emekliliğiniz onaylanmış o vakit.en geç bir hafta içerisinde ek ödeme bilgisi düşer ekrana.ordan aylığınızı hesaplarız.

kulaktan dolma olarak biliyorum, doğruluğundan emin değilim.
ek ödeme alınacak bağlanacak maaşın %4 ne denk geliyor?

iyi akşamlar
30/09/2014 de tuzla sgk ya emeklilik başvurusunda bulunmuştum.
evrakizle.jsp sayfasında evrak bağlama kararı satırında görünenler emeklilik sürecimde ne anlama geliyor.sürec tahminen ne zaman sonuçlanır
bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
1 30.09.2014 İSTANBUL SGİM TUZLA SGM EMEKLİLİK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 30.09.2014 İSTANBUL SGİM TUZLA SGM EMEKLİLİK SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
3 17.10.2014 KURUM DIŞINA ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ
4 17.10.2014 İSTANBUL SGİM TUZLA SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN-GİDEN EVRAK) SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
5 17.10.2014 İSTANBUL SGİM TUZLA SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN-GİDEN EVRAK) SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
6 17.10.2014 ŞAHIS TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
7 17.10.2014 ŞAHIS ZİMMETTEN ÇIKARILDI

ARKADAŞLAR EDEVLETTEN DE TAKİP EDİYORUM DURUMUMU.EMEKLİ TAHSİS NOM YAZILI OLMASINA RAĞMEN 17 EKİMDEN BUYANA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK VE SÜREÇ SİZCE SAĞLIKLIMI YOKSA BİR AKSİLİKMİ VAR

SAYGILARIMLA

Size gönderilmek üzere kapatılmış evrağınız. Sadece bekleyin.

KKELEBEKK bundan ne anlamalıyım. Herhangi bir sıkıntı görünüyor mu?

1 18.01.2018 İSTANBUL SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 18.01.2018 İSTANBUL SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE
3 25.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GELEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 25.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GELEN EVRAK SERVİSİNE

@reuters

anormal birşey yok. sen yinede sgk evrak takibine takılma. orada bu bilgiler yazarkan e devlette emeklilik bilgilerin çıkar.

bendede oldu. sgk evrak takibinde bunlar yazarken tesadüfen bir baktım e devlette emekliliğim göründü.18/01/2018 de işlemler başladıysa eğer şubat ayı içerisinde e devlette bilgilerin çıkar martta maaş alırsın diye düşünüyorum.

Sevgili ozgurmeric74 bugünkü durum budur. Ayrıca tahsis nosu da verilmiş. Herşey yolunda mı sizce

1 18.01.2018 İSTANBUL SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 18.01.2018 İSTANBUL SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE
3 25.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GELEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 25.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GELEN EVRAK SERVİSİNE
5 26.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 26.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE
7 26.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
8 26.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE
9 26.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 2 SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
10 26.01.2018 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 2 SERVİSİNE
ozgurmeric74 buna göre vergi indirimi teyidi yapılmış mı acaba?

reuters

sana verilen tahsis numarası maaş tahsis numarası değil aldanma. o evrak takibi için verilen tahsis numarası.maaş tahsis numaran emekliliğin onaylanınca e devlette çıkacak. biraz daha süre alacak gibi duruyor. vergi dairesinden vergi indirimi teyidi alacaklar.

ozgurmeric74 sizin gibi dostlar olmasa bizim işimiz çok zor. Herşeyi yanlış değerlendiren ve işine geldiği gibi düşünmek isteyen bizlere ışık oluyorsunuz. Tekrar teşekkürler
ozgurmeric74 Bu arada bu başvuruyu edevletten yaptım. Umarım ilerleyen süreçte bir sorun çıkmaz.

reuters
teşekkür ederim. ben ve arkadaşlarım sizlere yardım için buradayız. sitemizin amacıda bu zaten. birbirimize yardımcı olmak.
herhangi bir sorun çıkmaz. işlemlerin çoğu bitmiş görünüyor. vergi dairesinden de vergi indirimi teyidi aldıklarında emekliliğin onaylanır ve e devlette görünür. az daha sabırlı olman gerek.hayırlı olsun.

ozgurmeric74
emekli olur yazım geldikten sonra dün evrakları verdim ve bana bir numara kağıdı verdiler. Bu durumda süreç daha mı kısalıyor

hakansezer

hayır yaklaşık 30-45 gün sonra e devlette bilgilerin çıkar. o pembe kağıt tahsis numarasıdır. sgk dan evrak takibi yapabilmen için. maaş tahsis numarası değildir karıştırma. maaş tahsis numaran tüm evrak işi bitince e devlette çıkacaktır.(son rakamına göre maaş alma günü araştırması yapmaman için yazıyorum)

Emekliliğe hak kazanmıştır yazım çıkmış. Alıp aynı gün çıkış yapıp SGK ya tahsis talep formunu versem. Aynı gün içinde işlem bitmiş oluyor mu? Başka evrak vs isterler mi acaba? 31 inde müracaat edebileceğim 1 ay daha sarkmasından korkuyorum.
Cevap için şimdiden teşekkürler.

Burozi

evrak tahsis numaranı aldığın anda başvuru kabul edilmiş olur ve 01 şubat itibariyle maaşın işlemeye başlar.
öncelikle yanına engelli raporunu vergi indirimini işten çıkış bildirgeni al.5 dk da işin biter.

Hayırlısı İnşaAllah. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Üst Alt