Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik sürecimi nereden takip edebilirim?

bugün emeklilik için sgk ya başvurumu eldenyaptım inşallah hayırlısı olur mart ayına yetişir maaşım

1 30.01.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 30.01.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5
3 01.02.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 02.02.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5

bir hafta oldu başvuralı sadece bu yazı var evrak izle de ne kadar zaman alır sonuçlanması acaba birde işsizlik maaşı hakkında bilgi verebilirmisiniz alabiliyormuyum beklerken iki arkadaş cevap verdi ama ikiside birbirini tutmuyor işsizlik maaşı için başvuruda bulunayımmı

akaragoz

başvurunuz daha çok yeni. büyük şehirlerde yoğunluktan dolayı 45 ile 60 gün arası sürebiliyor. ama siz yinede e devletten takip edin. e devlette göründüğünde onaylanmış demektir. bazı kişilerin 1 haftayı bazılarının 60 günü bulabiliyor.

teşekkür ederim peki işsizlik maaşı alabiliyormuyum bu süreçte

31 ocakta SGK ya bizzat başvurup tahsis talep formunu verdim. SGK evrak takip uygulamasında da görünüyor. Ancak o tarihten sonra herhangi bir işlem görünmüyor. E devlet te baktığımda tahsis talebi yapılmamış gibi görülüyor. Bu durum normalmidir?

Bir de benim raporum ve vergi indirimim 1 yıl süreliydi. Hastalığım kronik ve hayatı tehdit ediyor olmasına rağmen rapor 1 yıl niye oldu onu da bilmiyorum gerçi. Kontrol muayenesi için Bilgi Vermelerini beklemelimiyim ( kim ne zaman veriyor bu bilgiyi onu da bilmiyorum) yoksa süreden önce direk gidip sevk mi istemeliyim. Normalde emekliliğime 2 yıl var kontrol istememe durumları oluyor mu?. Ya da maaş kesilmeden kontrol oluyormu? zira hastane heyet için 6 ay sonraya gün veriyor.

Ekranlara düşmesi biraz zaman alabiliyor.
Beklemeniz lazım.
Kontrol muayenesi varsa,eve gelecek olan emeklilik evraklarında yazacaktır.
Yoksa bağlı olduğunuz SGK müdürlüğüne sorup öğrenebilirsiniz.

Hayırlısı İnşaAllah. Cevap için teşekkür ederim.

1 30.01.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 30.01.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5
3 01.02.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 02.02.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5
halen aynı e devlettede birşey gözükmüyor evrak takibi yapayım dedim oda yok tahsis belgesi filan dendi onun için baktım emeklilik için hiç bir iz yok beklemedeyiz bakalım ne kadar bekleyeceğim vergi indiriminede çok beklemiştim memur arkadaşlar evrak kaybetmiş gidip işimizi kendimiz çözdük bide boşuboşuna tekrardan muayene oldum bu emeklilik işindede sorun çıkmaz inşallah herkez işini görüyor biz engellilere gelince bütün aksilikler bizi buluyor bilerek yapılıyormuş gibi bütün işlerimiz aksi gidiyor

Hayırlısı olur inşallah kardeşim. Benim ilk hastane sevkini alalı tam 1 yıl 15 gün oldu raporu alalı 6 ay oldu. yazışma yazışma hala bekliyoruz. İnşallah bitecek. Bir de kontrol için uğraşmayız inşallah.

Sıra No Tarih Birim İşlem
1 19.02.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 19.02.2018 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-5

geldiği yer ankara vergi dairesi yazıyor sadece değişiklik o

BUGÜN SİSTEMDE BU YAZI ÇIKTI DAHA ÖNCEDEN YUKARIDAKİ İKİ ÜST SIRADAKİ MESAJDAKİ YAZI VARDI SADECE TARİHLERİ DEĞİŞTİRMİŞLER NE DEMEK OLUYOR ACABA

31 ocakta başvurmuştum bugün itibari ile e devlette kayıt bilgileri çıktı. Ek ödeme yada maaş ödeme henüz görünmüyor. Sanırım daha sonra görülecek. Tahsis no son rakamı 2 olanlar ayın kaçında alıyordu acaba?

bende 30 ocakta başvuru yapmıştım bende aynı senin gibiyim aba aylık ödeme bilgilerinde ayın 22 sinde ödeme yapılacağı yazıyor sendede yazması lazım ödeme gününün

Evet 25 yazıyormuş. Sonradan farkettim. Ek ödeme ve maaş bilgisi hala yok.

Emeklilik onay süreci

Merhaba,

SGK evrak takip kayıtlarına göre sizce vergi indirim belgem 1 günde teyit edilmiş anlamına mı geliyor? Vergi indirim belgemi EVİS sistemine kayıt ettirmiştim. Oradan bakıp dosyasına koymuş olabilirler mi?

Sıra No Tarih Birim İşlem
1 02.03.2018 SGİM SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-2 (4A YAŞLILIK MAAŞ BAĞLAMA) DOSYASINA KONULDU
2 EVRAK KAPANDI..

Son düzenleme:
Emeklilik dilekcesi verip sürec bekliyenler burdan yazalım süreci ne dersiniz

Ben 26 subatta verdim dilekcemi su an emeklilik 2 servisinde ve hizmet birleşti,rmesi içi,n bagkura yaz yazılmıs

sms_79

Benimki 4 günde cevaplanmış. Sanırım internet üzerinden yazışıyorlar. Sizinki aynı gün cevap gelmiş olabilir.

Burozi

Evet sizinki de kısa sürmüş. İnternet vergi sitesinde görünüyor muydu vergi indiriminiz.

Dosyasına kondu ve kapandı yazması cevaplanmış anlamına mı geliyor acaba

Evet benimki de sistemde görünüyordu. Fakat sisteme bakarak değil yazışma ile teyit ediyorlar. Konu kapandı demesi işlemin tamamlandığı anlamına gelir.

Üst Alt