Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günaydın tüm mutlulukların ve umutların biz ve tüm sevdiklerimizle olması dileklerimle.Aynı heyecanı 17 gün çekeceksin malesef neden mi çünkü bende o kadar gün büyük bir heyecen icerisinde bekledim he bu ara e-devlete bakmayı unutma bilgiler elimize gelmeden önce orada yayınlanıyor.Tüm güzel günler tüm insanlığın üzerine olması dileklerimle hepinize hayırlı günler.
Çok teşekkürler yazın için.
İçime su serptiniz, çiçekler açtırdınız.
Şu son haftalarda yaşadığımız olaylardan dolayı kararan gönlüme bir ışık serptiniz.
Ne güzel dilekleriniz ne harika temennileriniz.
Altına imzamı aynen atarım.
Teşekkürler.
Dün çoğu TV'lerde yayınlanan "Van için tek yürek" kampanyasında sunucularında özellikle üzerinde durduğu-bahsettiği bir şey ne kadar anlamlı ne kadar insancıldı.
Bir anne diyorki bir çocuğu emzirebilirim. Sanırım her şeyin maddi olmadığını manevi duygularında ne kadar derin ve anlamlı olduğunu bundan daha iyi ne anlatabilir.....
Hemen hemen her gün e-devlet'e bakıyorum zaten Bizimkide sabırsızlık işte
zaten heralde başımıza ne gelirse sabırsızlıktan gelecek kardeş he bu arada dünyada nasıl herşey birbirinin dengesini saglaması icin yaratıldıysa biz insanlarda din dil ırk mezhep ayrımı olmaksızın insanların dengelerini saglamak amacıyla ve büyük bir bilinç kazanımlarıyla yüce ALLAH tarafından yaratılmadık mı sizce he derseniz oralardaki diyer kendini bilmezleri derseniz bende sadece insanlara dedim yardımı he hayvanlar mı onlar insanlarıninsafiyetine kalmış mahluklardır zaten. ünlü alimimiz neder ( yaratılanı severim yaratandan ötürü ) kusura bakma bu olaylara canımçok sıkılıyorda sadece ve sadece herkeze insanca yaşaya bileceği mutlu ve umutlu bir dünya dileklerimle.
alo 170 i arayıp sordum ayın sonu ile bir sonraki ayın 1-2 si arasında bir fark yok maaşınız yanmaz sadece geç aylık bağlanırsa önceki yani başvuru tarihimizden bu yana olan sürenin maaşı birikir sadece 1 ay sonra maaşınızı almaya başlayacağınıza 2 ay sonra birikmiş maaşınızla birlikte alırsınız dedi ısrarla sordum böyle bilgi verdi.
Maaşlar günlük mü hesaplanıyormuş yani. Ben pek ihtimal vermiyorum. 2-3 gün için riske girmem derim.
Eğer dediğiniz gibi olmazsa ALO 170 i mi referans göstereceksiniz kim ciddiye alır.
Yine de siz bilirsiniz.
Diyelimki gününüz doldu,bugün veya yarın başvurmazsanız 1 aylık maaşınız güme gidecek.
Emekli maaşı başvurduğunuz tarihi takip eden ayın ilk gününden itibaren hesaplanır.
30 Kasımda başvurursanız 01 Aralıktan itibaren hesaplanır,01 Aralıkta başvurursanız 01 Ocaktan itibaren hesaplanır.
1 gün size 1 ay kaybettirir.
Bende 9 kasımda emeklilik başvurumu yaptım fakat e-devletten Emekli aylık bilgisi - Emeklilik kaydı - Emekli ödemeleri bilgileri baktıgımda hiçbirşey çıkmıyor. En azında baglanma oranı çıkmalıydı. Başvurumun üzerinde 20 günlük bir süre geçti. Evrak takip sorgulamasından son hareket 9 kasım olarak görülüyor. ilerleme yok. Sorun ne olabilir? 1 Aralıkta e-devlette çıkar mı sizce?
BuTcHeR , sayın moderatör. maaş hesaplaması, memur emeklisi için de aynı mı uygulanır?. yani memur da, 28-29 u gibi mi vermeli. bu başlıkta bi arkadaş memur 13/14 ü gibi vermeli diye yazmış da aklım karıştı. onda bir gün ün bir ay a etkisi nasıl oluyor?.teşekkürler
@emekli aylıkları, 2008 Ekim ayı öncesine kadar, 3 aylık peşin, bu aydan sonra ise aylık pein ödeme yapılmaktadır. Farklılık ise "aybaşı" kavramından kaynaklanmaktadır. Memurlar için ayın başı kavramı ayın 15'i olarak değiştirilmesine rağmen, emekli aylığı ödemesinde bu yönde bir değişiklik yapılmamıştır. Bu nedenle de örneğin 22 Temmuz'da emekli olan memurun hizmet süresi 15 Ağustos'a kadar devam eder. Emekli olan memura 15 Ağustos itibariyle maaş bağlanır. Emekli aylığı ilk etapta 15 Ağustos ila 1 Eylül arası olarak, peşin ödenir. Sonrasında ise ayın birinden birisne peşin olarak emekli aylığı ödemesi devam eder.memur emeklisi de ayın 1 inde almıyor mu?. çalışırken 15 inde alıyor. o kısmı anlayamadım. şöyle bir şey buldum internette. tam yorumlayamadım. bir göz atarmısınız?