Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik zamanım geliyor. Kıdem tazminatımı alıp işten çıkmak için ne yapmalıyım?

@Ergin
Göreceğizi yok bu işin, işveren yetkilisinin bir gün için boşu boşuna bir aylık maaşınızı ziyan ettiği kesin, istediği kadar emin olsun.
Size verilen ise tahsis no değil, tahsis talep nodur, sadece takibe yarar.

Dün 170'i aradım. Evt sizin söylediğiniz gibi.

Sağlık olsun demekten başka çare yok artık.

Tahsis talep no evet.

Teşekkürler Ufukalp. Sürecin sonuna geldik neredeyse. Çok yardımcı oldunuz bu süreçte. sağolun.

SAğlık olsun kardeşim, geç olsun güç olmasın.
Ama işte kendini birşey gösterip pahalıya satarak bir yerlere gelmiş böyle bilgisiz insanların hataları ancak çalışan kesime zarar veriyor.
Bilmek, bilinçli olmak bile her zaman işe yaramıyor bu adamların egoları yüzünden.
Ben uluslararası büyük bir kurumsal firmada çalışırken insan kaynakları müdürüyle bir konuda tartıştım, en sonunda kalktı buyur sen otur madem o kadar biliyorsun dedi. Onların gözünde çalışan sadece çalışmalı, öyle yasaya kanuna hakka hukuka kafa yormamalı, öyle olunca da bilmöedikleri konular bize zarar olarak dönmekte.

Üst Alt