valla epey zamandır uğraşıyorum belki benim gibi uğraşan insan yoktur lakin çok enteresandır buraya da yazıcam oy verirken de insanlar iyi düşünsün gerek hükümet olsun gerekse muhafelet ,ana muhalefet her neyse abi bir engelli vekil e ulaşamadım yanarımda buna yanarım bu resmen sıkandal engelliler adına bir engelli kardeşiniz olarak sorumluluk bildim bu davamızı hani birilerimiz daha rahat yaşasın daha fazla özel sektörde yıpranmasın çile çekmesin diye en azından üç beş kuruş cebine aylık para girsin ama ben utanıyorum bu ülke de engelli olduğum için neden utanıyorum gerçekten bazı engelli kardeşlerimiz var ki;
Özel sektör de daha bırakın tuvalete gidemiyor gidince de neden geç kalıyorsun diye azar yediğini bilirim... siz de bilirsiniz yaşayanlar bilir merdiven çekme eziyeti yaşayanlar ve yaşama eziyeti çekenler.ve dahası bir çok sorun var ve bu sorunların eşiğinde bizlere reva gören bizi duymazdan gelip kulaklarını tıkayan bazı sözde engelli vekiller...
Konunun selameti açısından arada bir hortlatılması belki birilerin kulağına hatta gözüne batarda birileri uyanır...
Özel sektör de daha bırakın tuvalete gidemiyor gidince de neden geç kalıyorsun diye azar yediğini bilirim... siz de bilirsiniz yaşayanlar bilir merdiven çekme eziyeti yaşayanlar ve yaşama eziyeti çekenler.ve dahası bir çok sorun var ve bu sorunların eşiğinde bizlere reva gören bizi duymazdan gelip kulaklarını tıkayan bazı sözde engelli vekiller...
Konunun selameti açısından arada bir hortlatılması belki birilerin kulağına hatta gözüne batarda birileri uyanır...