Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. EKPSS sınavına girebilir miyim, maaşım kesilir mi?

zafer5555

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ben emekliyim yaşım 39 ekpss ye girsem sınavı kazansam işçi kadrosuna atanabilirmiyim emekli maaşım kesilmeden ssk lı olarak çalışabilirmiyim teşekkürler

dayı emekliligin var hamd olsun bos ver sen sınavı felan yok illa girecem diyosan emekliligini bana ver BENİM YERİMEDE SEN GİR :)
NOTER huzurunda anlasma yapalım

yarabbi bizede nasip olur mu emeklilik !!!!!

Emeklilik hakkınız yetim maaşı şeklinde ise maaşınız kesilir diğeri hakkında malumatım yok.

emekli olanların devlet memuru olma şansı yok vede sınav hakkı yok ha maaşınızı kestirip sınava girersiniz kazanırsanız memur olursunuz bence bu zahmete degermi illa çalışacam diyorsanız gidin başka işde çalışın hem emekli aylığı alın hemde çalıştığınız yerden aylık alın iyi düşünün başka seçenek yok

falim;

adam memur olabilir miyim? demiyor. Ne diyor?: " İşçi olabilir miyim? " diyor.

Aynı konuyu bende merak ediyorum. SSK yada Emekli sandığı emeklisi Ekpss girip İŞÇİ statüsünde bir yer kazanıp EMEKLİ MAAŞI kesilmeden çalışabilir mi?

EKPSS de işçi kadroları yok.
657 ye tabi memurluktan emekli olan bir kimse,emekli maaşı kesilmeden kamu işçisi olarak çalışamaz.sadece emekli maaşı kesilmeden,özel sektörde ssk lı olarak çalışabilir.

girsende atanamazsın misal meb eemeklileri almıyor birçok kurum almıyor..girip atananlar hep harcadı kadroları !!!!!!!!!!!!!!!

aç gözlüsünüz aççççççççç. emekli olmussunuz. halan qözünüz nerelerde.

Emekli olmuşsun hala neyin derdindesin? emekli maaşın yetmiyorsa gir özel şirkete ayak işleri yapıp 3-5 kuruşta oradan kazan.

Geçtı bor'unpazarı sür eşşeği NİĞDE'ye
...hade hade..
.

emekli engellilerimizin memur olmaları

edindiğim bilgilere göre atanan bir çok emekli engellilerin yerleşme sorunu çıkmış ve bu konuda bazı engelli sitelerinden utanmadan bizlerden yardım isterler yaa arkadaşım zaten emekli olmuşsun daha neyin peşindesin Allah gözünüzü doyursun sizin yüzünüzden bize sıra gelmiyor gir bir özel şirkete sgdp primi ödeyerek ikinci maaşını alırsın bide utanmadan yazı yazarak kaç kişinin hakkını yerim diye düşünürsün insaf yaa...

Direk yazılanlara tavir takinan arkadaşları anlamak zor bende engelli raporunu almadan önce raporu bi alsam emekli olsam yeter diyordum.isin asli öyle olmuyor.birde bakiyosunki emekli maasin içler acisi bu sefer nasil yetirecen diyorsun tekrar ek is yap diyorlar adam özel sektörün acimazisligindan bunalmis kaciyo zaten memur olsa biraz daha rahat calisabilir.ayrıca maasi kesilir diye düşünüyorum.zaten nasip diye bisey var o arkadaşların memur olmasida senin emekli olamamanda herkes kaderinde ne varsa onu görecek benimde özel sektörde anam agladi gece 12 saat calistim raporu aldim kurtuldum Allahima binlerce şükür.çeken bilir ve anlar nasip olursa bende ekpss den arabirim inşallah Allah herkesin hakkındahayirli olani versin.Amin

Üst Alt