Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. SGK kontrole çağırdı. Buna hakkı var mı? Ne olabilir?

denizrüyanaz Kardeşim sürekli aynı konuyu paylaşıyorsun eksik olma ne güzel moral oluyorsun fakat sgk kurumu kimseyi dikkate almıyor malesef genelgeleri takmıyor sen cumhurbaşkanlığı mail adresini ve yazdığın dilekçeyi buradan paylaşırsan emekli olan arkadaşlara fayda sağlamış olursun belki.

Son düzenleme:
Yani Maliye Sağlık Kurulu raporu sürekliyse Sgk uygulamak zorunda öylemi.
Malesef Sgk Cumhuriyeti, T.C Cumhuriyetinden farklı özerk bir Cumhuriyet olduğu için hiç bir kanun yasa ve tüzüğü tanımıyor
Kendince oluşturduğu uygulamalari uyguluyor.
Içimden Çok büyük Hakaretler etmek geçiyor ama neyse
ALLAH Bildiği gibi yapsın Bu Kanun yasa tanımaz Kurumu....

@Ufukalp [FONT=sans-serif]@OturanBoğa [/FONT][FONT=sans-serif]@YORGUN-DEMOKRAT

Arkadaşlar bana bu cevabı yazan sgk Cumhurbaşkanlığı sgk ya ilgili kişiye yani bana ve Cumhurbaşkanlığına konu ile ilgili cevap yazmasını istemiş bana gelen yazıda öyle yazıyor

Not : Cumhurbaşkanlığına , Cumhurbaşkanlığının web adresinden Cumhurbaşkanına yazın diye bir bölümü var bu adresten ulaşabilirsiniz

Cumhurbaşkanlığı adres linki : [/FONT]
http://www.tccb.gov.tr/

[FONT=sans-serif]İnşAllah tüm engelli arkadaşlarıma bir yararı olur verdiğim bu bilgiler

j3VQjg.jpg

[/FONT]

Mrb . ıns. kötü netice çıkmaz .. Oturan boğanın dediği gibi hukuksal yöntem iyi yol .. Eskişehir de kuvvetli iyi avukat istersen Gürdal Ören derim .. Yasin işmerkezin yanında 4. katta bürosu var .

Takibini iyi yap arkadaşım bende ayni durumdaydim rapor sifir geldi bariz doktor hatası var ssk maasimi kessin diye bekliyorum poliklinik doktoru degerleri yanlis girmis sft sonuclarimi yazacagi yere sft sonucu kabul edilebilir basari oranlarini yazmis sifir vermisler.heyet kurul doktorlarida incelemeden imzalamislar maasimi kessin ssk o rapora imza atan her doktor icin savciliga suc duyurusunda bulunup sikayet edecem

tck 204 resmi evrakta gercege aykiri beyanda bulunmak tck 257 gorevi ihmal suclarindan 12 senedir sft sonucum 45/52 arası cikar bundada ayni cikmisti geri zekali doktor diplomayi parayla almis belli bi halt bildigi yok amaa surundurmessem bende ne olayim

Üst Alt