Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyeti ÖTV raporu 1 yıl süreli diye tescil işlemi yapmıyor!?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ramsey28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ramsey28

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar geçen gün devlet hastanesinden 1 yıl sureli yüzde 90 oraninda otvden muaf raporu aldım. Araç pazarligini falan yaptım aracimi ayarladim. Bayii faturayı kesmeden ilk önce trafik tescile bi sor dedi. Oradaki bayan bana raporun 1 yıl sureli olmaz cevabını verdi. Vergi dairesinin ÖTV yönetmeliğini biliyorum onlar için sureli olması sorun olmaz ama kadın bana vergi dairesi bizi ilgilendirmiyor ayrı kurum dedi. Trafiğin bununla ilgili bir kanunu var mi ne Yapabilirim ?

ramsey28

Memura bir sorar mısın nerede yazıyormuş o "1 yıl" diye!?

Amirine çıkıp konuşun...

İlk once cevabiniz icin tesekkur ederim. Yarın haber alacam tekrar genel müdürlüğe soracam dedi. Beni mahvetti resmen ne yapacam kredimi falan ayarladim aksini dusunemiyorum. 1 sureli raporlarda trafik tescil nasıl bir işlem yapıyor.

Gönlünüzü ferah tutun, yanlış bir yerden mutlaka dönecektir.
Süreli raporlarla ötv muafiyetini ötv uygulama genel tebliği ilgilendirir ve bunda sakınca yoktur, rapor bitimine 6 ay kalana kadar araç alabilirsiniz ve bunda trafik tescili ilgilendirecek bir durum da yok muafiyeti onlar vermiyor.
Yalnız bir yıl sonunda raporu yenilemezseniz sadece MTV ödemeye başlarsınız.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt