Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En çok hangi tarz müziği ve hangi şarkılar sizi etkiler

Ben pop tekno muzikale buyudum. Suan Balkan rumeli muziklerini dinliyorum ve bazende Turku. Cok sıkıldıǧımda ise zeki muren turk sanat muziek yani. Ben rahmetli profisor necmettin erbakinin frekanslarla insanlarin yonlendirilip hatta delirtildigine inaniyorum. Hatta baris manco da bu nu bilen kisi. Dinlediklerime dikkat ediyorum artik. Etmesemde eger paniek atak ve anksiyette grcitirsem bilirim ki dinledigim sarkilarin frekanslari problemli. Cok hasasim bu konuda. Oyuzden anksiyete ve paniek atak grciriyorum.cogu sarki demetinden sonra ( ozelikle populer sarkilari bikac kez ust uste dinleyince) sonrami emin oldugum guvenli bir programdan you tube da deil. Evde bakara suresi dinliyorum. Pur dikkat dinlemeye gerek yok benim gibi sarkidan Turku den muzdaripseniz dinleyin yarim saate anksiyetteden eser kalmiyor ( ekstra bilgidir)

Pop şarkıları fantazi arabesk parçaları severim

Ben sirf ergenken hayran oluyordum. Ama şuan tek kaliteli saygi duydugum sanatci pop kralicem ajda pekkan .

Boyzone gruba mi
Ronan Keating var onun ses iyi yeni sarkilari var iyi ( yakışıklı )
Ben severim bu grubu grupda stephen gately var ( en yakışıklı kişi secilmis ) ses de iyi

Grup çoktan dağılmış yani zaten
Bu eski bi şarkı
Ama klasiklerden
Orjinalini tracychapman soyluyo

Eski ama kaliteli şarkıları arastirip bakarım
Sanatla besleniyorum

Üst Alt