Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En düşük engelli emekli maaşının 1500 TL olması için girişimde bulunalım

tunax lütfen konunun tümünü okumadan eleştirme. Arkadaşımız 5000 küsür gün primle 650 tl emekli maaşı alıyormuş, alt limit 1000tl ise niye böyle tepkisi bu.

o zaman konunun başlıgını düzgün acsın arkadaş ayrıca sizde önce vermiş veriştirmissiniz! maaş düşük ödenmişşe matrah düşükse gösterge azsa maaş bağlama kriterleri farklıdır ..ama çıkıpta en az böyle olsun demek çalısana yüksek prim ödeyene saygısızlıktır

BuTcHeR

evet dün yazdım bakalım gelişmeler paylaşırı burdan.bekleyip göreceğiz.ben zaten bana fazla verilsin derdinde değilim,bi standardın olmamasından ve yarın başka bir arkadaşımızda bu olay ile benzer durumla karşı karşıya kalacak eminim.emeklilik şartlarında bir standart varken emeklilik maaşlarında nasıl bu kadar uçurum olur anlaşılır gibi değil.sadece hak edileni versinler,fazlasını istemiyorum zaten.

Paşa kardeşim meselenin özü anlatılmadan direk (kıyasettin arkadaşımızın yazdıgı En düşük engelli emekli maaşının 1500 TL olsun) diye bir yazı ) arkadaşların bu yazıya tepki göstermeleri normal çünki meselenin özü anlatılmamış haklı nedenlerle eğer sizin maaşınız düşükse nereye baş vurulacaksa vururuz vede sizin arkanızdayız neticede hepimiz engelli olarak engelli kardeşimizin arkasında olmamızda normaldir bu mesele değişik yerlere çekildi yeni bir konu açarak uğradığınız haksızlığı belirtin arkanızda duralım kardeş allaha emanetsiniz

arkadaşlar biz engelli kişileriz bize 1500 maaşı fazla görmesinler elimizden geleni yapalım

@tb2nhf
kim neyi hak ediyorsa obnu alsın bende engelli indirimi ile emekli oldum eşim engelsiz ve yaşını bekliyor şu anda 9 bini geçik günü var ve 5 yıl daha var emekli olmasına o bir fiil çalışıp 25 seneyi tamamlatıp birde üstüne yaşını beklemek için çalışırken biz engellyiz aman 1500 olsun demek hiç bir şeye yakışmıyor adaletin ipi burda en baştan kopar zaten 5 bin günü olupta şuanda 620 tl aylık bağlanmaz bunuda bağıra bağıra söylüyorum burdan

Arkadaslar beni korkutmayin bende emniyette memurum polislik ten gihe geçtim ve 11 yıl çalıştım dilekcemi verdim malulen emeklilik için sizce ne kadar maaş bağlanır şuanda 3000 tl alıyorum 1100 ek gostergeden emekli olucam 5/2 kadri derecem malulen emekli olursam ne kadar olur maaş.

@bipolar23
emekli sandığınkini bilemeyiz en azından e devletten aylık hesaplamaya girseniz belki orda belli olur ssk ve bağkur aylıkalrı düşük emekli sandığında böyle bir şey olmadı çünki 99 yılından sonra ssk nın aylık maaş bağlama oranlarında hep aşağıya çekilmeler olduğu için aylıkalr düşük oluyopr sizde böyle bir şey olmaz

şuan kimse 25 yıl çalışıp 1600 tl almıyor bence arkadaş manıkı birşey söylemiş hayat pahalı geçim zor 1500 bile yeterli değil..hele engelliysen iki kat daha zor meclistekileri görünce içte zor değil bence istediği , herkes kötü maaş alıyorsa bizdemi alalım hakmı yani bu...

bu işin sonu olmaz. 1500 aldıktan sonra 2000 isteriz gelir. sonra 2500 isteriz. oyle gider.

iYİ GÜNLER ARKADAŞLAR.BEN EN DÜŞÜK MEMUR EMEKLİSİNİN MAAŞININ 1750 TL OLDUĞUNU DUYMUŞTUM.

15 yıl olarak hesapladım ben 1.699,11 tl olarak hesapladı.gazetelerde 1750 olacak diye okumuştum.demekki henüz yapılmamış.iyi günler herkese.

asgari ücretin 1300 olduğu ülkede asgari emekli maaşının da 1300 tl olması gerek.asgari demek ucuucuna geçim demek.asgari ücrtetin altında emekli maaşı olmaması gerek

en güzel öneri bence

ENGELLİ VEYA DEĞİL EN DÜŞÜK MEMUR EMEKLİ MAAŞI 1618 LİRA MI DEĞİL Mİ? BU NE KADAR DOĞRU? TABAN BUYSA İYİYMİŞ:)

11 yıl üzerinden hesapladim hilal72said kardeşim ikramiye 25 bin aylık ise 1699 tl ama egm den emekli olacagim için daha fazla olur dedi benim kurum senin verdiğin sayfa da en az olanı hesapliyor mus tsk ederim .

Üst Alt