Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En düşük kaç puanla garanti olarak atanırız?

dreamer1

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

EKPSS sonucunda en düşük kaç puanla atanırız? Örn; en düşük 72 puanla Ankara'ya atanırsın veya şu kişinin 70 puan ile İstanbul'a ataması olmuş., şeklinde? Detaylarından bahseder misiniz? Eminim çoğu kişi merak ediyor bu konuyu.

geçmiş yılların atama puanlarına ilişkin sayısal bilgileri google dan bulabilirsiniz örn; ekpss 2016/1 2017/2 yerleştirme sonuçları yazarak bulabilirsiniz

Öğrenim durumu ve atama sayısına göre değişir. EKPSS 2017/1 atama sonuçlarına göre minumum puanlar aşağıdadır.
Ortaöğretim: 81.075 - (nitelik 2001)
Önlisans: 74.188 - (nitelik 3001)
Lisans : 69.304 (nitelik 4001)

omer44
Kardeşim ortaöğretim 81 puanla atanmış ya hizmetli mi 81 ile atanan ?

Arkadaşlar diyelim ki haziran ayında 20 ingilizce öğretmeni ataması gerçekleşsin...Bu 20 ingilizce öğretmenliğinden kimse ilk atanan 500 kişi arasına girmese ne olacak???Atanma olmayacak mı??????Ben de bunu çok merak ediyorummm

selmano

Toplam 500 öğretmen alımı olacak. Branşa göre sıralama belli olur. Alanlar bazında atama sayılarına bakmak lazım. İlk 500'e girme diye bir şey yok.

eminmisin ömer kardeşimmmm...yani atıyorum 10 kişi ingilizce öğretmeni adayı alınacak..sınava 50 ingilizce hocası girse siz o 50 den 10 a girdiğiniz takdirde atanırsınız doğru mu anladım??????

Üst Alt