Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi kanal içi işitme cihazı önerileriniz?

55-70db yalnis bilmiyorsam.bugun kulak ici cihaza rastladim,1-4 derece kaybi karsiliyor phonak exeliaydi ismi

starkey soundless almaya karar verdım. haydı hayırlısı. alır almaz size cihazı anlatacağım inşallah :)

Hayırlısı olsun...
Yalnız deneme yapmadan almayın...

phonak exelianin 3-cic modeli var 3-4derece4 kayiplar icin

3nu de incele ve deneme yap.ama dikkatli ol da isitmen irelilerse o cihazdan bir daha faydalanamazsin.3-4derece kayiplar icindir

ses kalıtesını bır kez daha deneyecegım ve en az 2 hafta urunu kosulsuz ıade edebılme garantısı ısteyecegım

Tabii ki isteyin hatta biraz pazarlık ile 1 ay bile yapabilirsiniz.
Ama Oticon ve Phonak'ı es geçmeyin Soundlens çok pahalı...

evet soundlens gercekten de pahalı. ıcım yanıyor bı yandan :( ancak goruntuyu cok fazla kafama takıyorum o nedenle su ankı cıhazımı cok az takıyorum. dolayısıyla konusmayı anlama esıgımde azalma olmus. gorunmeyen bı cıhaz alırsam hep takarım en azından dıye dusundum. umarım yanılmam

Yanılma ihtimalini gözardı etme... Cihazını seçerken görüntüye değil işleve para ver :))

benimkisi oticon go pro kulak arkası cok terliyorum dijitakl işitme cihazı cihazımdan memnunum terleme olmasa cihaz bozulmaması için ne yapmalıyım artı birde cihazı takdıgımda kulagımın arka kısmı sürekli taktıgım için uyuşuyor ne yapmalıyım

Yelizzz Hanım, aslında yapılacak şey basit.
Nem için nem alıcı cihazlar var oticonda da vardır sanırım nem alıcı tablet falan var onlardan kullanabilirsiniz.
Ben de çok terliyorum. Çok terlediğimde cihaz ile kulağımın arasına selpak koyuyorum çok çok.
Duyuyorum.com 'da nem kapsülü var 5 tl bir de ikili nem alma tableti var onlarda 5 tl. Yalnız kullanım sıklığı vee şeklini işitme cihazınızı aldığınız yerden öğrenebilirsiniz.
Uyuşma konusunda ise yorum yapamıyorum. Onu bir kbb doktoruna sorsanız daha iyi olur. Bende hiç olmadı şimdiye kadar çok şükür.

kulak hortumundan kaynaklanıyor benim kulagımın arkasında uyusma olması kulak arkası oldugu için birde cihaz

hortumun kısa olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba? siz en iyisi cihazı aldığınız yere danışın bence :)

naida s serisi icin yeni ince hortumlar cikmis

kalipli

yelizzz;

:)bende bu hortum meretini uzun yapayimda senin dedigin rahatsizlik olmasin istedim:)careler tukenmez heeeeyt diye yola ciktiydim:p ordan kisa hortum taktilar diye baska yere gidip 3 lirama kiydim gaesin hortumlarini bi yokliyim belkim uzununu alirda rahat ederim dedim orda oturan kiz bana cengel gibi kivrilmis garabet bi hortum kakaladi:mad: ben saf bu beni rahatsiz etmez iste uzunca bi hortum varsin cirkin gozuksun diye sevinerek evin yolunu tuttum amman evdekilerle konusmaya baslayinca odane
sesler sankim uzaktan geliyomus gibi bide anlasilmiyo eskiye gore
nasrettin hoicanin karpuz kabuklarinin burasina deymemistir dedigi gibisine kos kos begenmedigim kisa hortumu taktimda cekistire cukusturede olsa iyi duymayi tercih ettim:eek:

Shukufe nasilsin?ben dediyim hortum ve kalip baska birsey.naida s serileri icin uretilmis.bodrumisitmede var

Arkadaşlar ben şu an kulak arkası kullanıyorum. Yalnız daha önce Unitron marka kanal içi kullanmıştım. Arıza yapmadan 6, 7 yıl kullandım. Güzel bir markadır. Deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar 16 yaşımdan bu tarafa cihaz kullanıyorum. Şu an kulak arkası cihaz var. Yalnız daha önce Unitron kanal içi ürün kullanmıştım. En memnun olduğum marka oydu. 6, 7 sene hiç arıza vermeden kullandım. Unitron işitme cihazını deneyebilirsiniz.

Merhaba. Aranızda kanal içi cihaz olan widex in dream 220 xp ya da phonak virto q70 kullananınız var mı?

Üst Alt