The walking dead
Dexter
Merlin
La case de papel
Lost
Dark'ı da ekleyivereyim şuracığa
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
The walking dead
Dexter
Merlin
La case de papel
Lost
Cidden ya bu dizi muhteşemdi cok samimiydi en az 2 sezon daha sürmesi lazımdı erken bitti malesef..Anne with an E
Cidden ya bu dizi muhteşemdi cok samimiydi en az 2 sezon daha sürmesi lazımdı erken bitti malesef..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel, peki dizi kitapta ki gibi mi bitiyor? Yoksa yarım mı kaldı dizi? Bana göre sanki yarım kaldı.Evet ben ilk kitabını da okudum. 3 kitaplık seriden oluşuyor hikaye. Çok yabancı dizi izledim/izliyorum ama ilk aklıma gelen bu oldu.
Güzel, peki dizi kitapta ki gibi mi bitiyor? Yoksa yarım mı kaldı dizi? Bana göre sanki yarım kaldı.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım, bi ara Amazon alabilir diye okumuştum, inşallah alır da sıcak samimi bir dizi izleriz hep beraber.Dediğim gibi sadece ilk kitabı okudum. Diğer ikisini okumadığım için sonunu bilmiyorum. Yalnız Almanya'da büyüyen bir ablanın çocukluğunda çizgi filmi varmış. Türkiye'de verilmemiş. Onun dediğine göre dizi erken bitmiş. Belki yeni sezon çekerler belli olmaz.