Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En sevdiğiniz oyun hangisi?

anonymous

Aktif Üye
Konular
384
Reaksiyonlar
581
Konsolda yada PC de oynamayı en sevdiğiniz oyun hangisi?
Ben GTA V'ı PS5 te oynuyorum. Açık dünyada gezinmek çok hoşuma gidiyor.

Stardew Valley
Çok sakin, sevimli bir oyun.
Yıllardır oynanış videolarını izliyorum bıkmadım.
Birkaç kez oynadım tabii ki.

Her şeyi yaptım yine de metin2 batağından kurtulamadım. Yerden item topluyorum, hesaplarda bir eksik bulup siliyorum ancak dönüp dolaşıp yine aynı oyuna giriyorum :)

Uzun zamandır oyun oynamıyorum. O yüzden eskilerden olacak;

PC’ de;
Lotus,
Sensible soccer,
Medal of Honor,
GTA San Andreas

@WinstonSmith, Giriş ücreti ne kadar?Nerden satın alma yapılıyor?
Foruma onaylanmış üyeliği olmayanı almıyorlar soramıyorum da oradan.

@NewDay 600 EP (Ejderha Markası) ile giriş yapılıyor, o da takribi 200-250 tl arasında. Tabi bunu oyun içinden ticaretle de alabilirsin.

Şuan açık olan ezel ve barbaros sunucularından bir tanesine giriyorsun, hesap oluşturup nesne markete girdiğinde görürsün zaten. Artık oradan ruby, safir veya yeni nite sunucularından birine bilet alıp geçebilirsin.

@WinstonSmith, Ezel veya barbarosta herhangi bir ödeme çıkıyor mu?Her sene ödenmesi gerekiyor mu tekrar tekrar istekdışı?

@NewDay, hayır o iki sunucuya şuan girişler açık ve ücretsiz. Diğer sunuculara yeni oyuncu girişi kapalı bunun onlarca farklı nedeni var.

Bu 3 etkinlik sunucusuna da tek seferlik bilet alman yeterli. Gerçi almadan önce nesne markete dikkatle bak 3 tane birden bilet alırsan indirim varmış sanırım. Sonuçta metin2 gibi bir oyunu tek karakterle oynamak imkansız hale geldi.

@WinstonSmith, Ya youtube da bir tane nasıl girilir nasıl alınır video olsa kolayca gireceğim ama işte.Yeni posta kutusu vesaire bilmediğim bir ton şey var...Sanal kart yapıp bir e postayla girmeye çalışıyım.Hesap çalınırsa para gitmesin.

Üst Alt