Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben de yazayım yeni başladığım kitabımı, felsefe yapma sanatı - bertrand russell. Bu yeni başladığım dediğim gibi, en son Candide - voltaire okudum. Bugün daha sahaftan yeni geldim, kendime üç tane kitap aldım
Selam dostlar, felsefe yapma sanatı bir çırpıda bitmek üzere 20 30 sayfası kaldı. Peki buradan nereye, tabi ki Alfred Adler - İnsan Tabiatını Tanıma. Oradan da Dostoyevski Öteki okuyacağım.
Spoiler ****** Bertrand Russell felsefe yapma sanatı kitabında mantık ve matematiğin felsefenin temeli olduğundan bahsediyor. Bütün bilimleri genel hatlarıyla bilmek gerektiğini söylüyor, hatta kısaca evrenin hikayesini anlatıyor kitapta. Tümdengelim ve tümevarım kavramlarını açıklıyor ve her iki mantık kavramını artı ve eksileriyle ortaya koyuyor. Spoiler ***** "Okuyorum, okuyorum ve okuyorum. Günde en az 7-8 saat okuyorum." demişti ünlü biri warren buffet sanırım.
Bütün Öyküleri (2 Cilt) - Edgar Allan Poe
Eser, gotik ve gizemli temaların yanı sıra yazarın hiciv, mizah ve serüven odaklı eserlerini bir araya getirir.