Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Düş Oyunu - August Strindberg

İsveçli yazar August Strindberg'e ait bir tiyatro oyunudur. İlk gösterimi 17 Nisan 1907'de Stockholm'de yapılan oyunda dışavurumculuk ve gerçekçilik ögeleri baskındır.

Kendini Tüketmeden Yaşa - Hayatın Ağırlığına Karşı Hafifletici Düşünceler​

Yazar: Beyhan Budak

(y)

Kitap bitmek üzere, bi 20 sayfa kaldı bitmesine. Montaigne / Denemeler tarzında 2 - 3 sayfalık başlıklar halinde yazmış hoca. Kendi düşünceleri, tecrübeleri ve yaşanmışlıklarını anlatmış. Kolay okunuyor. 20 - 30 sayfa / gün temposuyla okudum. İyi bir kitap. Tavsiye ederim mereklısına.

Yazarın Yolculuğu - Christopher VOGLER

“Yazarın Yolculuğu”, senaryo, roman ya da herhangi bir kurgu eser yazmak isteyen herkes için hikâye anlatmanın evrensel haritasını sunar. Joseph Campbell’ın “kahramanın yolculuğu” modelini alır, sadeleştirir ve yazarlık pratiğine uygulanabilir hâle getirir. Vogler, Campbell’ın mitolojik modelini senaryo yazımına uyarlayarak, anlatı yapısını daha sade ve uygulanabilir hale getirmiştir. Özellikle Hollywood’da kullanılan bu yapı, karakter gelişimi ve dramatik yapı kurmak isteyen yazarlar için bir pusula niteliğindedir.

Gece Yarısı Kütüphanesi​

Yazan: Matt Haig

Az önce bitti kitap, storytel'de dinledim daha doğrusu. Beğendim. Biraz uzun bir hikaye, biraz kişisel gelişim ve de hayata/yaşama motive edici bir yönü de var bence kitabın. (y)

Üst Alt